29 / 03 / 2024

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları iletişim

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları iletişim

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi, Mustafa Semihi Özcan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Alsaleh tarafından kuruldu.

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sadun tarafından kuruldu.

Eamar Turk İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Eamar Turk İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te Ibrahım A.A.S. tarafından kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Imran Mahmood tarafından kuruldu.

Darna İnvest Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darna İnvest Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   400 bin TL sermaye bedeli  ile Khalaf    Turkı  Omaıer  Chabban, Omran ve  Shaaban Sarı Shaban tarafından kuruldu.

Turk Invest Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Turk Invest Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmethan Yılmaz, Meryem Yılmaz ve Mustafa Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ctp Gamma Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Gamma Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ctp Turkısh Holdıng B.V. tarafından kuruldu.

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F.M. ve Sara Sayed A.M. ortaklığında kuruldu.

Tre Turk Realestates Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tre Turk Realestates Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Anas Mısrabı tarafından kuruldu.

Ruslar 2020'de Türkiye'den 60.8 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

Rusya vatandaşlarının Türkiye’deki konutlara olan ilgisi Kovid-19'a rağmen geçen sene de arttı. Turk.Estate sitesinin verilerine göre, Ruslar 2020’nin ikinci yarısında Türkiye’den 4,6 milyar ruble (60,8 milyon dolar) değerinde gayrimenkul satın aldı.  

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları iletişim Haberi

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları iletişim

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi, Mustafa Semihi Özcan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi iş konusu;-Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi adres: Şişli, İnönü Mahallesi, Dolapdere Caddesi,...