25 / 04 / 2024

aziz yeniay kim

aziz yeniay kim

Eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık davası açıldı. Ancak İçişleri Bakanlığı'ndan soruşturmaya onay çıkmadı. 

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üye Adayları kimler?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeliklerine aday gösterilecek kişilerin özgeçmişlerini KAP'a bildirdi.

Airport 24 projesi teslimleri Ekim 2016'da olacak!

24 Gayrimenkul, insan unsuru merkeze alan ve sosyal yaşamın ön planda olacağı 2 yeni projesini satışa çıkardı. Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, yapıların sadece birer obje olmadığını söyledi.

24 Gayrimenkul'un iki projesinin yatırım değeri 100 milyon!

Hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projelerinde yakaladığı başarılı satış grafiği ile dikkat çeken 24 Gayrimenkul, Halkalı ve Basın Ekspres'te yükselen iki yeni projesini satışa sunuyor.

Aziz Yeniay: Kentsel dönüşüm şehri yoksullaştırıyor!

Küçükçekmece eski Belediye Başkanı ve 24 Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, yoksulluğu ve deprem riskini ortadan kaldırmak amacıyla başlayan kentsel dönüşümün, şehre başka yoksulluk ve riskler getirmeye başladığını söyledi.

Aziz Yeniay, Torunlar GYO yönetim kuruluna uygun adayları saptayacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aziz Yeniay, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kuruluna uygun adayları saptayacak.

Aziz Yeniay kimdir?

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay kimdir? Aziz Yeniay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Aziz Yeniay, bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte yanıtı...

Merinos’tan 3500 kişilik iftar yemeği!

Merinos, Küçükçekmece Sefaköy Gültepe İlköğretim Okulu’nda, 3 bin 500 kişinin katıldığı bir iftar yemeği düzenledi. Yemeğe, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Merinos Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu da katıldı...

Halkalı Cadde 24 projesinin ruhsatı iptal edildi!

Küçükçekmece Belediyesi’nin eski başkanı Aziz Yeniay’ın şirketi tarafından hayata geçirilen inşaat projesinin ruhsatı, mahkeme tarafından iptal edildi.

Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık iddiası!

Eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık davası açıldı. Ancak İçişleri Bakanlığı'ndan soruşturmaya onay çıkmadı. 

Halkalı Cadde 24 projesi durduruldu!

Eski Küçükçekmece Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Aziz Yeniay’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu 24 Gayrimenkul tarafından Halkalı Atakent’e inşa edilen Cadde 24 projesi için İstanbul 3. İdare Mahkemesi’nden yürütmenin durdurulması kararı çıktı.

İnşaat sektörünün durağanlığını Eylül'de telafi edeceğiz!

Türkiye ve Rusya arasındaki normalleşme süreci inşaat sektörünün de yüzünü güldürdü. 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay normalleşme süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda büyüme devam edecek!

24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti.

Aziz Yeniay: Gayrimenkul değer kaybetmeyecek!

24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, Türkiye’nin yıllık bazda 20 milyar dolarlık yabancı girdisine ihtiyacı olduğunu ve bunun karşılanmasında gayrimenkul sektörünün önemli bir paya sahip olacağını söyledi.

Gayrimenkul fonlarının büyüklüğü 25 milyar doları bulur!

Türkiye'de gayrimenkul fonları çok yeni bir iş alanı. Konuyla ilgili ilk fonun kuruluşu Kasım'da tamamlandı. 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, fonlardaki büyüklüğünün 10 yılda 20-25 milyar dolara ulaşabileceğini söylüyor.

24 Gayrimenkul Başakşehir'de kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Eski Küçükçekmece Belediyesi Başkanı olan Aziz Yeniay'ın başkanı olduğu 24 Gayrimenkul, Başakşehir'de dev kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor. Yeni yılda başlaması hedeflenen Başakport projesi yaklaşık 100 bin metrekare alanı kapsıyor.

24 Gayrimenkul'den Başakport ile Başakşehir'e dev proje!

Aziz Yeniay'ın başkanı olduğu 24 Gayrimenkul, Başakşehir'de dev kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor. Yeni yılda başlaması hedeflenen Başakport projesinde rezidans, avm, ofis ve ticari birimler olacak...

Konut fiyatları İstanbul’da 10 yılda 3 kat artacak!

Gayrimenkul yatırımın en kârlı yatırım aracı olduğunu söyleyen 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “10 yıl içinde İstanbul’da konut fiyatları 3 kat artacak” dedi.

A Yeniay İnşaat Yapı Taahhüt Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Yeniay İnşaat Yapı Taahhüt Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Yeniay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Aziz Yeniay kimdir?

Planlı kentleşme, kentsel risklerin azaltılması, kent ve kentlilik bilinci oluşturulması, kentsel dönüşüm projeleri, sürdürülebilir kentler konularında çalışmalarda bulunan Aziz Yeniay, 1963’de Malatya’da doğdu. İşte özgeçmişi...

Airport 24 projesi teslimleri Ekim 2016'da olacak!

24 Gayrimenkul, insan unsuru merkeze alan ve sosyal yaşamın ön planda olacağı 2 yeni projesini satışa çıkardı. Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, yapıların sadece birer obje olmadığını söyledi.

aziz yeniay kim Haberi

aziz yeniay kim

Küçükçekmece Tepeüstü mevkiinde hazine ve şahıs arazileri üzeirne Torunlar GYO Şirketi imar planlarında ticari alan gözüken bölgede 1 ofis bloku, 4 rezidans bloku, 1 otel bloku ve alışveriş merkezi yaptı. Şirket bu arazileri ucuza alabilmek için eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'dan destek aldı. 

Cumhuriyet Gazetesi'nden Miyase İlknur'un haberine göre, şirkete destek olan Aziz Yeniay, bahsi geçen arazileri belediye adına almak için pazarlığa girdi. O zaman İstanbul Belediyesi İmar Komisyonu başkanı olan Aziz Yeniay, istediği arsayı, istediği imar planında ilan ettirme gücüne sahipti. Söz konusu araziler, imar planından ticari alandan çıkarılarak okul ve eğitim alanına çevirildi. Ancak aynı parseldeki 312 bin metrekareli hazine arazisi eğitim alanı dışında bırakıldı. Eğitim alanında kalan arazi sahiplerine burada imar ve inşaat izini olmaz diyerek arazilerini toplamaya...