26 / 04 / 2024

Aziz Yıldırm Tepeören\'deki lüks villaları sattı

Aziz Yıldırm Tepeören\'deki lüks villaları sattı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, fiyatı 565 bin eurodan başlayan, 219 adet lüks villadan oluşan Milleniumpark projesinde yer alan 111 villayı sattı.

360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

360 Villas Tepeören Demirbaş Hanesel ortaklığının 5. projesi olup, Tuzla Tepeören'de yükseliyor. 360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Tuzla Tepeören Mahallesi 1/5000 ve ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Tepeören Mahallesi, 2443 ve 2501 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Tuzla Tepeören 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Tuzla İlçesi, Tepeören Mahallesi, 1740 ve 1742 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Yıldırım Holding, Mississippi'deki Gulfport Limanı'nı devralıyor!

Yüksel Yıldırım, 2020'nin ilk çeyreğinde Mississippi'deki Gulfport Limanı'nı devralarak ABD pazarına adım atacak...

Aziz Yıldırm Tepeören\'deki lüks villaları sattı Haberi

Aziz Yıldırm Tepeören\'deki lüks villaları sattı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Tepeören'de inşa ettiği 219 adet lüks villadan oluşan Milleniumpark projesinde yer alan 111 villayı sattı.

Projede yer alan villaların satış fiyatları, arsa büyüklüğüne ve teslim şekline göre 565 bin ile 789 bin Euro arasında değişiyor .

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Formula 1 pistinin yer aldığı Tepeören'de, 282 dönüm arsa üzerine inşa ettiği 219 villadan oluşan Milleniumpark projesinde Birinci etapta yer alan 62 villayı bitirdi. Projede yer alan 111 adet villanın ise satıldığı kaydedildi.

Projenin ikinci etabını oluşturan 65 villanın ise önümüzdeki aralık ayı sonunda Üçüncü etabının oluşturan 50 villanın 2008 Aralık tarihinde ve dördüncü etabını oluşturan 22 villanın ise 2009 Aralık tarihinde teslim edilecek. İkinci...