28 / 03 / 2024

b-fit merkezleri

b-fit merkezleri

Türkiye’de sadece kadınlara franchise veren ve bugüne kadar 250’den fazla kadına girişimci olma şansı tanıyan, spor ve yaşam merkezi b-fit, İstanbul Soyak merkezini açıyor.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Büyük ilgi göre Huawei Watch Fit 2 birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Büyük AVM’ler bankaların olabilir!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altaş, "Toplam borcumuz 13 milyar dolar civarında. Kredilerimizi 1 yıllık faizsiz ertelesinler. Geçecekse bankaların eline büyük AVM’ler geçecek" dedi.

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açıldı!

Gebze'de TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Büyükşehirlerdeki AVM'lerle ilgili flaş düzenleme!

Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile büyükşehir Belediyelerinin alışveriş merkezlerine ruhsat, yapı kullanma ve iş yeri açma belgesi verme yetkisi sınırlandırılarak ilçe belediyelerine devredildi.

AVM'lerin açılması normalleşmeye büyük katkı sağlayacak!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerin büyük çoğunluğunun bugün hizmet vermeye başladığını dile getirerek, "AVM'lerin açılması normalleşmeye büyük katkı sağlayacak" dedi.

Hindistan'da bazı bölgelerde inşaat faaliyetlerine izin verilmedi!

Hindistan'da kırmızı bölgelerde tüm sanayi, tarım ve inşaat faaliyetleriyle alışveriş merkezleri hariç tüm işletmelerin faaliyetlerine izin verildi.

Özlem Posbaşoğlu Imperial merkezleri ile 10 şubeye ulaşacak!

Diyetisyen Özlem Posbaşoğlu'nun açtığı buzlu zayıflama ve mumyalama gibi farklı tekniklerin uygulandığı Imperial merkezleri 4 şubeye ulaştı. Üç yılda 10 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Posbaşoğlu, "Franchise ile büyüyeceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliği Danıştay'a taşınıyor!

CHP, "Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği"ne tepki gösterdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, "Amaçları büyükşehir belediye başkanlarımızı çalışamaz hale getirmek, başarısız kılmaktır" dedi...

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31044 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor. Büyükyalı Bulvar, kafeleri, gurme restoranları, sanat merkezleri ve etkinlik programlarıyla yeni biz cazibe merkezi olacak.

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

b-fit merkezleri Haberi

b-fit merkezleri

Özel istasyon sistemiyle kadınların günde sadece 30 dakika spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine yardımcı olan b-fit’in, yeni merkezi 29 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 14:00’te İstanbul Soyak Yenişehir’de hizmete açılıyor.


Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve en büyük spor ve yaşam merkezi b- fit’te, hidrolik aletler ve aerobik ile toplam 30 dakikada tamamlanan günlük egzersizle kadınlar kısa sürede hedefledikleri kilolara ulaşıp, daha sağlıklı yaşıyor.

Zeynep Yüksel’in açacağı b-fit Soyak Yenişehir, İstanbul’daki 63’üncü merkez olacak. 29 Aralık Cumartesi günü hizmete girecek olan b-fit İstanbul Soyak Yenişehir, tüm İstanbullu kadınları açılışına davet ediyor.


Kadın girişimciliğini destekleyen ve kadınların ekonomik hayattaki gücünü artırmayı hedefleyen b-fit, Türkiye genelinde 214 merkeze sahip. Franchise sistemi ile büyüyen b-fit, tüm Türkiye’de yeni girişimci kadınlara destek vererek yayılmaya devam ediyor.


Adres: Site...