19 / 04 / 2024

B-fit Soyak Yenişehir Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor!

 B-fit Soyak Yenişehir Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’de sadece kadınlara franchise veren ve bugüne kadar 250’den fazla kadına girişimci olma şansı tanıyan, spor ve yaşam merkezi b-fit, İstanbul Soyak merkezini açıyor.



Özel istasyon sistemiyle kadınların günde sadece 30 dakika spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine yardımcı olan b-fit’in, yeni merkezi 29 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 14:00’te İstanbul Soyak Yenişehir’de hizmete açılıyor.


Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve en büyük spor ve yaşam merkezi b- fit’te, hidrolik aletler ve aerobik ile toplam 30 dakikada tamamlanan günlük egzersizle kadınlar kısa sürede hedefledikleri kilolara ulaşıp, daha sağlıklı yaşıyor.

Zeynep Yüksel’in açacağı b-fit Soyak Yenişehir, İstanbul’daki 63’üncü merkez olacak. 29 Aralık Cumartesi günü hizmete girecek olan b-fit İstanbul Soyak Yenişehir, tüm İstanbullu kadınları açılışına davet ediyor.


Kadın girişimciliğini destekleyen ve kadınların ekonomik hayattaki gücünü artırmayı hedefleyen b-fit, Türkiye genelinde 214 merkeze sahip. Franchise sistemi ile büyüyen b-fit, tüm Türkiye’de yeni girişimci kadınlara destek vererek yayılmaya devam ediyor.


Adres: Site Mah. Soyak Yenişehir, cevahir cad. 21/A Da:4 (Soyak Yenişehir Ticaret Merkezi karşısı)

Tel: 0216 533 34 43



Geri Dön