19 / 04 / 2024

b-fit soyak yenişehir açıldı mı

b-fit soyak yenişehir açıldı mı

Türkiye’de sadece kadınlara franchise veren ve bugüne kadar 250’den fazla kadına girişimci olma şansı tanıyan, spor ve yaşam merkezi b-fit, İstanbul Soyak merkezini açıyor.

Yenişehir'deki en yüksek yapılaşma izni verilen parseller kimlere ait?

Tartışmalı proje Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilecek Yenişehir'de en yüksek yapılaşma izninin verildiği toplam büyüklüğü 7 milyon metrekareye ulaşan 223 adet parselin sahipleri merak edilmeye başlandı. 

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

Kanal İstanbul’un etrafında kurulacak yeni şehir için ilk adım!

Kanal İstanbul'un çevresinde kurulacak yeni şehir alanını planlamak üzere imzalanan işbirliği protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ekim ayı oturumunda kabul edildi...

Bursa Yenişehir'in mega projesinde hafriyat çalışmaları bitti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yenişehir ilçesine kazandıracağı kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonları projesi planlandığı biçimde sürüyor.

Bursa Yenişehir yatırıma doymuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Yenişehir’deki yedi mahallenin bağlantı yollarının açılışı yaptı ve Dereköy Camii’nin restorasyonu ilk harcı döktü

Bursa Yenişehir'de sanayi imarlı arsalar yatırımcı bekliyor!

Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi'nin (YOSAB) 54 arsadan oluşan toplam 934 dönümlük 2. uygulama alanındaki yatırımların önü açılıyor.

Başakşehir yeni şehir olma yolunda!

Başakşehir, bir yandan kamunun 3. havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. köprü, bölge hastanesi, dev şehir parkları gibi mega yatırım projeleri, bir yandan da birbiri ardına yükselen konut ve yaşam alanlarıyla adeta yeni bir şehir olma yolunda ilerliyor.

Mersin Yenişehir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin, Müftü Deresi boyunca yapacağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Yenişehir’e yaradı. Proje kapsamında Eğiriçam, Barbaros ve Hürriyet-Cumhuriyet Mahalleleri de kentsel dönüşüm kapsamında ele alınacak.

Konya Tuzlukçu'ya yeni şehir konağı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere şehir konakları kazandırmaya devam ediyor. Yatırımlarına devam eden büyükşehir Tuzlukçu'ya yeni şehir konağı inşa ediyor...

Kocaeli Yenişehir'de cephe iyileştirme çalışmaları yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda gerçekleştirilecek cephe iyileştirme çalışması kapsamında mahalle sakinleriyle toplantı gerçekleştirildi.

Bursa Yenişehir'de cephe düzenleme çalışmaları başladı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

b-fit soyak yenişehir açıldı mı Haberi

b-fit soyak yenişehir açıldı mı

Özel istasyon sistemiyle kadınların günde sadece 30 dakika spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine yardımcı olan b-fit’in, yeni merkezi 29 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 14:00’te İstanbul Soyak Yenişehir’de hizmete açılıyor.


Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve en büyük spor ve yaşam merkezi b- fit’te, hidrolik aletler ve aerobik ile toplam 30 dakikada tamamlanan günlük egzersizle kadınlar kısa sürede hedefledikleri kilolara ulaşıp, daha sağlıklı yaşıyor.

Zeynep Yüksel’in açacağı b-fit Soyak Yenişehir, İstanbul’daki 63’üncü merkez olacak. 29 Aralık Cumartesi günü hizmete girecek olan b-fit İstanbul Soyak Yenişehir, tüm İstanbullu kadınları açılışına davet ediyor.


Kadın girişimciliğini destekleyen ve kadınların ekonomik hayattaki gücünü artırmayı hedefleyen b-fit, Türkiye genelinde 214 merkeze sahip. Franchise sistemi ile büyüyen b-fit, tüm Türkiye’de yeni girişimci kadınlara destek vererek yayılmaya devam ediyor.


Adres: Site...