25 / 04 / 2024

Babacan Grup cnr emlak fuarına katıldı

Babacan Grup cnr emlak fuarına katıldı

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Murat Kaya tarafından kuruldu.

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Yapı'ya yabancı ilgisi artıyor!

Babacan Grup ise fuara yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Helis More, CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Projebeyaz, grup şirketlerinden Helis Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının Türkiye tanıtımı 4-8 Kasım arasında düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda gerçekleşti.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

CNR Expo’da düzenlenen emlak 2015 – konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda,2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

1216 konutluk Babacan Premium projesi tanıtıldı!

Babacan Yapı, CNR Expo'da düzenlenen Emlak 2015 Fuan'nda, 2015 yılı ğustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı. Projede 1216 konut ve alışveriş merkezinde 102 ticari ünitenin yer alıyor.

Emin Grup'tan CNR Emlak Fuarı'nda elektrikli oto çıkarması!

24 yıldır faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarı'nda konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü yeni elektrikli otomobili de ilk kez sergiledi.

1216 Babacan Premium tanıtıldı!

Babacan Yapı, CNR Expo'da düzenlenen Emlak 2015 Fuarı'nda, 2015 yılı Ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı. Aile rezidanslarında, 2+1 ve 3+1'ler yer alacak.

Emin Group projeleriyle CNR 2015 Emlak Fuarı'nda!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarında konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü elektrikli otomobilide tanıttı.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Babacan Yapı, 4 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 3.Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda, yatırımcıları kaliteli bir yaşama davet eden yeni projesi “Babacan Premium” ile büyük ilgi gördü.

Babacan Grup cnr emlak fuarına katıldı Haberi

Babacan Grup cnr emlak fuarına katıldı

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çeken Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, "Seçimden önce yabana talebi vardı fakat alım yapmak için hükümetin kurulmasını bekliyorlardı. Seçimin hemen sonrası talepler satışa dönüşmeye başladı. Hatta yabana bazı müşterimiz kaporalar bankaya yatırmaya başladı. Ağırlıklı Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Körfez ülkelerinden."...