27 / 04 / 2024

babacan inşaat azeri ortaklığı

babacan inşaat azeri ortaklığı

Babacan İnşaat, Beylikdüzü ve Esenyurt'ta geliştirdiği Crown markaı 4 projesi ile Azeri ve İranlı emlak şirketlerinin dikkatini çekti

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babacan tarafından kuruldu.

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Babacan Central projesinde inşaat başlıyor!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi, Babacan Central'de inşaat başlıyor. Projede daire teslimlerinin Mart 2021'de yapılması planlanıyor..

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları!

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları 233 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Ali Babacan: Kimse inşaat sektörüne engel olmasın!

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, gayrimenkul yatırımcısının işinin kolaylaştırılması gerektiğini belirterek "Kimse inşaat sektörüne engel olmasın" dedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat ile sanayinin atbaşı gitmesi lazım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün isim vermeden inşaat sektöründen sanayiye dönülmesi gerektiğini savunan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ı üstü kapalı eleştirdi. Erdoğan: "İnşaat ile sanayinin atbaşı gitmesi lazım" dedi

İnşaat Birliği kurulacak!

Sanayi ve inşaat sektörü kıyaslaması ve inşaata dayalı büyüme 2014'ün en çok tartışılan konularından biri oldu. Başbakan yardımcısı Ali Babacan'ın inşaat sektörünü eleştirmesinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'İnşaata dur demek olmaz' dedi..

Savaş Ünsal: En çok KOBİ inşaat sektöründe!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, küçük ve orta boy işletmelerin (KOBÎ) gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde istihdamı sağlayan grubu oluşturduğunu vurgulamıştı. Eleman.net Murahhas Üyesi Savaş Ünsal, "En çok KOBİ inşaat sektöründe" dedi..

Ali Babacan: İnşaat sektöründeki rantlar sanayiye ilgiyi azalttı!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, inşaat sektöründeki rantlardan dolayı sanayiye ilginin azaldığına yönelik uyarısını tekrarladı. Babacan, gayrimenkul üzerinden oluşan kazançların kendi aramızda dönüp dolaşan bir değer olduğunu söyledi.

Ali Babacan: İnşaatın üretime etkisi az sanayiye öncelik verilmeli!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın sanayisiz büyümenin kalıcı olmayacağı açıklamasına Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da katıldı.Özilhan, inşaatın belirli sektörleri canlandırıp geliştirdiğini söyledi.

İnşaat sektöründe denetlemelerin ve rantların yönetilmesi şart!

İstanbul Finans Zirvesi’nde söz alan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, inşaat sektöründe denetlemelerin ve rantların yönetilmesi söyledi. Babacan 'Hazine borçlanma ve kredi kullanma faiz oranlarının minimum oranlara inmesini hedefliyoruz' dedi.

Hükümetin zirvesinden inşaat uyarısı!

Ali Babacan 5. Uluslararası İstanbul Finans Zirvesi’nin sabah oturumunda soruları yanıtladı. Hükümetin zirvesinden inşaat uyarısı geldi. Babacan, inşaat sektöründe bir gecede, bir kalem değişikliğiyle oluşan "ölçüsüz rantlara" dikkat çekti.

babacan inşaat azeri ortaklığı Haberi

babacan inşaat azeri ortaklığı


Yabancı emlak şirketlerinin bölgeyi incelediğini ve ortak proje geliştirmek için işbirliği teklif ettiğini söyleyen Babacan İnşaat’ın Başkanı İbrahim Babacan, “Mütekabiliyet etkili oldu, Azeri ve İranlılar kendi müşterilerine satmak için alım yapmak veya proje ortaklığı için geliyor” dedi.


Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Avcılar’da 2 binin üzerinde konuta imza atan, son yıllarda ise Beylikdüzü ve Esenyurt’ta satışa çıkardığı Crown Tower, Crown Residence, Crown Park ve Crown Deluxe olmak üzere 


4 proje ile adını duyuran Babacan İnşaat, Mütekabiliyet Yasası’nın çıkmasının ardından Azeri ve İranlı emlak gruplarından işbirliği ve blok satış teklifleri alıyor.


Şehir merkezi ve turistik bölgelerin yanı sıra yabancı emlak şirketlerinin yasanın çıkmasının ardından Beylikdüzü-Esenyurt-Bahçeşehir bölgesini de incelemeye aldığını belirten Babacan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “İranlı bir emlak şirketi ile Crown Deluxe...