26 / 04 / 2024

Babacan Premium ev fiyatları

Babacan Premium ev fiyatları

Babacan Holding’in yeni projesi Babacan Premium avantajlı lansman kampanyası ile satışlarının yüzde 38’ini tamamladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim yüzde 15 peşinat fırsatı 30 Mart’a kadar devam edecek.

Babacan Premium indirimli fiyat listesi!

Babacan Premium indirimli fiyat listesi 233 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde 48 ay 0 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Esenyurt Premium Evleri Babacan ödeme planı!

Esenyurt Premium Evleri Babacan ödeme planı kapsamında 40 ay sıfır faizle ya da yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor. Babacan Premium fiyatları 176 bin liradan başlıyor...

Babacan Premium Esenyurt ne zaman teslim?

Babacan Premium Konutları 5 blok halinde yükseliyor. Babacan Yapı imzası taşıyan projede 120 aya varan vade uygulanıyor. Peki Babacan Premium Esenyurt ne zaman teslim edilecek?

Babacan Premium Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Babacan Premium Evleri ne zaman teslim edilecek?

Premium Babacan satılık daire!

Premium Babacan satılık daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede 40 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Babacan Premium nerede?

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen Babacan Premium'da ilk etap teslimleri 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşecek. Proje 28 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Babacan Premium nerede?

Babacan Premium'da bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Premium'da Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına yoğun ilgi devam ediyor.  Sınırlı sayıda daire için geçerli kampanyada 120 ay, bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı devam ediyor.

Babacan Premium Esenyurt Konutları ödeme planı!

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Babacan Premium projesinde toplam 1.216 daireye yer veriliyor. Projede dairelerin yanı sıra mağazalar da bulunuyor...

Babacan Premium Tower'da cazip ödeme koşullarıyla!

Babacan Holding, hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlar sunuyor. Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Babacan Premium Tower'da ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya!

Babacan Premium Tower'da ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya devam ediyor. 262 dairenin yer aldığı Babacan Premium Tower’da 1+1 daire fiyatları 269 bin TL'den başlıyor..

Babacan Premium Tower'da avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olma avantajı devam ediyor..

Babacan Premium 2. etapta yüzde 5 peşinat 0.39 faiz oranıyla!

Esenyurt'ta hayata geçirilen 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat 0.39 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor..

Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Babacan Premium ‘Döner Günü’nde ailelerle bir araya geliyor!

Babacan Holding, ev sahibi olmak isteyenler için yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. Babacan Holding'in Beylikdüzü e-5 üzerinde hayata geçirdiği yeni projesi 'Babacan Premium' da bunlardan sadece biri...

Babacan Premium ve Babacan Palace’da yüzde 5 peşinat fırsatı!

Beylikdüzü’nde yükselen ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’ projelerinde, ister yüzde 5 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeyle ister şirket bünyesinde 40 ay sıfır faiz ile taksitle ev sahibi olmak mümkün hale geliyor.

IKEA, Babacan Premium'da yer almak için görüşmelere başladı!

Haramidere, mobilya ve ev dekorasyon markası IKEA'nın da radarına girdi. Alınan bilgilere göre IKEA, Babacan Holding'in Haramidere'de yükselen Babacan Premium projesinde yer almak üzere görüşmelere başladı.

Babacan Premium ile yaz kampanyasına kavuşun!

Babacan Holding, Esenyurt’ta inşa ettiği son projesi Babacan Premium’dan ev sahibi olmak isteyenleri “0 peşinat 120 ay vade” ve ayrıca “0 faiz firma bünyesinde 50 ay vade” gibi cazip fırsatlarla dolu “Yaz Kampanyası” ile buluşturuyor.

Babacan Premium Konutları ev fiyatları!

Babacan Premium Konutları ev fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Esenyurt Babacan Premium Konutları projesi Aralık 2018'de tamamlanacak...

Babacan Premium'da günde 99 TL'ye daire!

Babacan Premium ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Günlük 99 TL’den başlayan fiyatları içeren kampanya detayları 08 Mayıs Pazar günü düzenlenecek satış ofisi davetinde ev sahibi olmak isteyenlere aktarılacak.

Babacan Premium ev fiyatları Haberi

Babacan Premium ev fiyatları


Babacan Premium hakkında detaylı bilgi için tıklayın 

Geliştirdiği kalite odaklı özgün iş modelleriyle ayrışan Babacan Holding’in yeni projesi Babacan Premium avantajlı lansman kampanyası ile satışlarının yüzde 38’ini tamamladı. Geçmiş ile geleceğin, lüks ile konforun, estetik ile uyumun, doğa ile çağdaş mimarinin ideal karışımı olan 1216 konuttan oluşan Babacan Premium’un lansmana özel yüzde 15 indirim yüzde 15 peşinat fırsatı 30 Mart’a kadar devam edecek.

İstanbul’un farklı bölgelerinde 2002 yılından bu yana kendi satın aldığı arsalar üzerinde inşa edilen nitelikli ve lüks konut projeleriyle öne çıkan Babacan Holding’in Esenyurt E-5 üzerinde bulunan  projesi Babacan Premium yeni bir satış başarısına imza attı. 1+1’lerin 233 bin TL, 2+1’lerin 344 bin TL, 3+1’lerin ise 398 bin TL’den başlayan satış fiyatları ve avantajlı kampanyasıyla dikkat çeken...