27 / 04 / 2024

Babacan Premium peşinat

Babacan Premium peşinat

Babacan Holding, yatırımcılarına sunduğu benzersiz fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle hemen taşınma imkanı sağlanıyor. 

Babacan Premium’da yüzde 20 peşinat 0.70 faiz imkanı!

Babacan Holding, ister kuleden deniz manzarası ister aile rezidanslarından gölet manzarası keyfi sunuyor. Babacan Holding “ yüzde 20 peşinat 0.70 faiz 120 ay vade” ve ayrıca kendi bünyesinde 0 faiz 40 ay vade imkanları sunuyor.

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Babacan Premium'da 40 bin TL peşinatla!

Babacan Holding, yatırımcılarına sunduğu benzersiz fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle hemen taşınma imkanı sağlanıyor. 

Babacan Premium’da faizler sıfırlandı!

Babacan Holding, Beylikdüzü'de en prestijli proje olarak gösterilen Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. Projede,“40 Bin TL Peşinat, 40 Ay Yüzde Sıfır Faizle Hemen Taşın” kampanyası başladı.

Babacan Premium'da 0 peşinatla!

Babacan Premium'da 0 peşinatla yüzde 20 indirimle ödemeler yapılıyor. İstanbul Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan proje Babacan Holding imzasını taşıyor.

Babacan Premium'da peşinatsız ödeme fırsatı!

Babacan Premium projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Babacan Premium'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor...

Babacan Premium yeni etap fiyat!

Babacan Premium yeni etap fiyat listesi 347 bin TL'den başlıyor. Babacan Premium projesinde peşinatsız ödeme imkanı sunuluyor...

Babacan Premium’da aylık 2.150 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding kampanyalarına devam ediyor. Babacan Premium’dan konut sahibi olmak isteyenlere sıfır peşinat aylık 2. 150 TL taksit imkanı sunuluyor.

Babacan Premium’da ramazan ayına özel sıfır peşinat kampanyası!

Babacan Holding, Ramazan ayına özel kampanyası başlattı. Kampanyaya göre Ramazan ayı boyunca Babacan Premium’dan sıfır peşinat, aylık 2.150 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Premium'da yüzde 5 peşinat fırsatı!

Babacan Premium projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Altı blok olarak planlanan projede yüzde 5 peşinat avantajı sizleri bekliyor...

Babacan Premium Esenyurt Konutları ödeme planı!

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Babacan Premium projesinde toplam 1.216 daireye yer veriliyor. Projede dairelerin yanı sıra mağazalar da bulunuyor...

Babacan Premium fiyatlar ve ödeme planı 2017!

Babacan Premium fiyatları 262 bin TL'den başlıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Babacan Premium Evleri'nde yüzde 5 peşinatla!

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü E5 üzerinde hayata geçirilen Babacan Premium’da peşinat yüzde 5’e indi, 240 ay vade kampanyası devam ediyor.

Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat fırsatı devam ediyor!

'Babacan Premium'un 2'nci etap projesi olan 'Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkanı da sunuluyor. Dolarını bozdurup belgeleyene yüzde 20 indirim yapılıyor.

Babacan Premium peşinat Haberi

Babacan Premium peşinat

Beylikdüzü E- 5 üzerindeki konumu ve tatil köyü konseptiyle bölgenin en prestijli projesi olarak gösterilen Babacan Premium’da faizleri sıfırlayan Babacan Holding,“40 Bin TL Peşinat, 40 Ay Yüzde Sıfır Faizle Hemen Taşın” kampanyası başlattı.

İlk etap teslimlerinin hemen yapıldığı projenin konumu ve donanımının sunduğu yüksek katma değer, yatırımcılar için benzersiz bir fırsat yaratıyor. 


‘’Babacan Premium’da hemen taşın fırsatı’’

Konut sahibi olmak isteyenler ile yatırımcıları güvenilir ve yüksek katma değer sağlayan fırsatlarla buluşturan Babacan Holding, sektördeki canlılığı diri tutmak adına sürdürdüğü öncü yaklaşımını yeni kampanyası ile destekliyor. Yatırımcılarına her dönemde cazip ödeme seçenekleri sunan Holding, E- 5 üzerindeki merkezi konumu ve ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken Babacan Premium’dan daire sahibi olmak isteyenleri benzersiz bir kampanya ile buluşturuyor. Kampanya kapsamında 40 bin TL peşinat,...