28 / 03 / 2024

Babacan Premium teslimleri

Babacan Premium teslimleri

Babacan Holding, yükselen döviz kuruyla birlikte artışa geçen maliyetlere rağmen, inşaat çalışmalarına ara vermeden devam etti. Babacan Premium’da teslimler zamanında başlıyor.

Babacan Premium arsası nerede?

Babacan Premium Residence'de fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 40 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Peki Babacan Premium arsası nerede?

Babacan Premium Konutları teslim tarihi!

Konum bilgisine göre metrobüs istasyonuna 500 metre uzaklıkta bulunan projede fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor. Babacan Premium Konutları teslim tarihi 1. etabı 2018 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Esenyurt Babacan Premium fiyatlar!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre uzaklıkta bulunan projede 1.400 adet daire yer alıyor. Esenyurt Babacan Premium fiyatlar kapsamında 285 bin liradan başlıyor.

Babacan Premium fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselecek olan proje 2 etap şeklinde tasarlandı. Proje Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Babacan Premium fiyatlar 285 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Babacan Premium daire fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 1.400 adet daire ve 115 ticari üniteden meydana geliyor. Babacan Premium daire fiyatları 285 bin liradan başlıyor.

Babacan Premium'da 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Babacan Yapı, yeni projesi Babacan Premium'u tanıttı. Esenyurt'ta 6 bloktan oluşacak Babacan Premium 2 etaplı 1400 konutlu projede rezidansların yanı sıra otel ve konut türü de mevcut.

Babacan Premium lokasyon bilgileri!

Toplam 1.400 adet daire ve 115 ticari ünitenin bulunduğu proje 2 etap şeklinde tasarlandı. Babacan Premium lokasyon bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Babacan Premium ulaşım bilgileri!

1. etabı 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projede 1.400 adet daire ve 115 ticari ünite bulunuyor. Babacan Premium ulaşım bilgileri kapsamında E5’e 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Babacan Premium ne zaman teslim?

Toplam 1.400 adet daire ve 115 ticari üniteden oluşan proje lokasyon bilgisi kapsamında E5’e 100 metre uzaklıkta bulunuyor. Peki Esenyurt Babacan Premium ne zaman teslim?

Esenyurt Babacan Premium lokasyon!

İnşa çalışmalarına bu ay başlanan projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Esenyurt Babacan Premium lokasyon bilgisi kapsamında E5’e 100 metre kadar uzaklıkta yükseliyor.

Babacan Premium teslimleri!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselecek olan projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Babacan Premium teslimleri 1. etabın 2018 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Premium'da 2. Etap teslimleri yapıldı!

Babacan Premium'da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinden sonra ikinci etap teslimleri de zamanında gerçekleştirildi.

Babacan Premium 2. Etap teslimleri başladı!

Beylikdüzü E- 5 üzerinde konumlanan, bölgenin en prestijli projesi Babacan Premium’da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinin ardından ikinci etap teslimleri de zamanında başladı...

Babacan Premium'da teslimler ay sonunda başlıyor!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Premium Projesi'nin ilk etabında teslimler ay sonunda başlayacak. Projede ikinci etap teslimleri ise 2019 Haziran'da gerçekleşecek.

Babacan Premium Esenyurt güncel fiyatlar!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Babacan Premium projesi altı blok olarak yükseliyor. İki etap olarak planlanan projede ilk etap teslimleri 2018 yılı Haziran ayında yapılacak...

Babacan Premium Evleri güncel fiyat listesi!

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Premium projesinde ilk etap daire teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor. Babacan Premium Evleri güncel fiyat listesi 286 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Babacan Holding Babacan Premium fiyatlar!

Babacan Holding Babacan Premium fiyatları 233 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Babacan Premium projesinde birinci etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Esenyurt Babacan Premium ödeme şartları!

Esenyurt Babacan Premium projesinde 233 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde 1.216 daire ve 102 mağaza yer alıyor...

Babacan Premium kampanya fiyatları!

Babacan Premium kampanya fiyatları 233 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Babacan Holding'in yeni projesi Babacan Premium'da ilk etap teslimleri Aralık 2018 yılında yapılıyor...

Babacan Premium'da satışların yüzde 38'i tamam!

Babacan Holding’in yeni projesi Babacan Premium avantajlı lansman kampanyası ile satışlarının yüzde 38’ini tamamladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim yüzde 15 peşinat fırsatı 30 Mart’a kadar devam edecek.

Babacan Premium Rezidans konut fiyatları!

Babacan Premium Rezidans konut fiyatları 233 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Babacan Premium Rezidans projesinde yüzde 15 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Babacan Premium indirimli fiyat listesi!

Babacan Premium indirimli fiyat listesi 233 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde 48 ay 0 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Babacan Premium Esenyurt'ta indirimli satışlar 30 Mart'ta son!

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, Babacan Premium Evleri'nden alacaklara 30 Mart'a kadar indirimli satış yapacaklarını söyledi. Projede en yüksek metrekare fiyatı ise 3 bin 600 lira.

Esenyurt Babacan Premium Rezidans fiyatlar!

Esenyurt Babacan Premium Rezidans fiyatları 233 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde birinci etap daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılıyor...

Babacan Premium teslimleri Haberi

Babacan Premium teslimleri

Konut sahibi olmak isteyenler ile yatırımcıları güvenilir ve yüksek katma değer sağlayan fırsatlarla buluşturan Babacan Holding’i, döviz fiyatlarındaki artışa bağlı olarak oluşan maliyet baskısı durduramadı. 

Sektördeki canlılığı diri tutmak adına üstün çaba sarf eden şirket, E- 5 üzerindeki merkezi konumu ve ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken ve merkezi konumunun verdiği avantajı, tatil köyü konforunda bir yaşamın kapılarını aralayarak destekleyen projenin ilk etabını bu ayın sonunda teslim ederek yatırımcılarına verdiği sözü tutacak.

Babacan Holding olarak yatırımcıların konut sahibi olmasını kolaylaştırmak ve sektördeki canlılığı diri tutmak adına mevcut projelerin inşaat çalışmalarını hızlandırdıklarını dile getiren Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Yatırımcılarımıza Babacan Premium’u Ekim ayında teslim edeceğimize dair söz vermiştik. Sektördeki öncü girişimimiz sayesinde inşaat çalışmalarımızda hız kesmedik. Bu duruşumuzla sektöre yol gösterici olduk.”...