19 / 04 / 2024

Babacan Premium’un yeni kampanyası tanıtıldı!

Babacan Premium’un yeni kampanyası tanıtıldı!

Babacan Premium’un reklam yüzleri Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir, projenin günde 99 TL’den başlayan sabit taksitlerle ev sahibi olma imkanı veren yeni kampanyasının tanıtım toplantısında bir araya geldi.



Geliştirdiği kalite odaklı özgün iş modelleriyle ayrışan Babacan Holding’in İstanbul’un modern yüzü Esenyurt’ta inşa ettiği yeni projesi Babacan Premium’un reklam yüzleri Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir, projenin günde 99 TL’den başlayan sabit taksitlerle ev sahibi olma imkanı veren yeni kampanyasının tanıtım toplantısında bir araya geldi.


İstanbul’un farklı bölgelerinde 2002 yılından bu yana kendi satın aldığı arsalar üzerinde inşa edilen nitelikli ve lüks konut projeleriyle öne çıkan Babacan Holding, Esenyurt E5 üzerinde bulunan 7 bloktan oluşan 1216 konutluk dev bir projesi Babacan Premium’da, yepyeni bir kampanya dönemi başlıyor. Babacan Premium projesinin, prodüksiyonunu Hacıyatmaz Film, yönetmenliğini ise Burak Yıldırım üstlendiği reklam filminin yüzleri; bir dönem yeşil sahaların yıldızı Pascal Nouma ile Türkiye’nin usta radyo programcılarından Kadir Çöpdemir, Four Seasons Bosphorus Hotel’de düzenlenen toplantıda, yeni kampanyayı tanıttılar.  Ünlü ikilinin hoş diyalogları ile adeta bir stand up gösterisine dönüşen toplantıda, mizansen gereği “annesinin ısrarlarına” dayanamayan Pascal Nouma, sonunda Babacan Premium’dan bir daire satın almaya karar verdi. Kadir Çöpdemir de, projede yer alan fitness merkezi sayesinde  “göbeğini eritmeye” ikna eden Pascal Nouma’ya komşu oldu.   



Günde 99 TL Taksitle Ev Alma İmkanı

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ile CEO Mehmet Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, İbrahim Babacan, Babacan Premium’da günde 99 liradan başlayan sabit taksitlerle ev sahibi olma dönemini başlattıklarını belirterek, projeden daire almak isteyen herkesi satış ofislerine davet etti.


Babacan Premium’da Elit Bir Yaşam

İstanbul’un modern yüzü Esenyurt E5 üzerinde avantajlı konumuyla da dikkat çeken Babacan Premium; E5’e 100 metre, metrobüs istasyonuna 500 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km uzaklıkta yer alıyor. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi ve birçok özel üniversiteye metrobüs ve diğer toplu taşıma araçlarıyla 15 dakika içinde ulaşım imkanı sağlıyor.


Ev sahiplerine sadece ev değil, farklı olanaklarıyla tam bir yaşam alanı sunan Babacan Premium; sosyal alanlarıyla stresten uzak rahat bir yaşamın kapılarını aralıyor. Farklı metrekare seçenekleri ve özel fiyat avantajları ile Babacan Premium projesinde 1+1 243 bin, 2+1 331 bin, 3+1 ise 403 bin liradan başlayan fiyatları ile ev sahipleri ile buluşmayı bekliyor. Konfor ve prestiji tek bir çatı altında buluşturan projede; özel peyzaj düzenlemeleri, sosyal tesis, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, AVM ve spor kulübü bulunuyor.




Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Halk GYO ile Vakıf GYO, Sancaktepe’de yapılan Bizimtepe Aydos projesi için güçlerini birleştirdi. 95 bin metrekarelik alan üzerindeki bin 37 konutluk projenin metrekaresi 4 bin liradan satışa sunuldu.


Türk gayrimenkul sektörünün güçlü kamu kurumları Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe'de yapılan Bizimtepe Aydos projesi için güçlerini birleştirdi. 95 bin metrekarelik arazi üzerine yüzde 90'ı yeşil alan olarak planlanan, bin 37 konutluk Bizimtepe Aydos'un metrekaresi 4 bin liradan satışa sunuldu. Armatürden pencereye, ıslak zeminden kapıya kadar en iyi markaların kullanıldığı projenin yüzde 40'ı ön talep aşamasında satıldı. Peşin alımlarda yüzde 15'lik indirimin uygulandığı 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi konutların bulunduğu proje için Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası katkı payı olmaksızın yüzde 1.09 oranıyla kredi kullandırıyor. Halk GYO-Vakıf GYO Ortaklar Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal, "Örnek bir güçbirliğiyle, Bizimtepe Aydos projesini hayata geçiriyoruz. Bu projenin temelinde her anlamda aile kavramı yatıyor" dedi. Birdal, Bizimtepe Aydos'un toplam değerinin 600 milyon TL'nin üzerinde olduğunu belirtti.


4 BİN KİŞİ YAŞAYACAK


Bizimtepe Aydos'ta, 13'er katlı 17 blok bulunuyor. Projede hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar, çim amfiler ve çarşı yer alıyor. Ticari alanların satılmasının düşünülmediği projede aynı anda 4 bin kişinin yaşayacağı planlanarak sosyal donatılar ve alışveriş birimleri tasarlandı. Projede ayrıca çocuklar için özel oyun alanlarının yanı sıra anaokulu da yapılıyor.


TAKSİTLER TESLİMDEN SONRA


Bizimtepe Aydos'ta farklı ödeme seçenekleriyle her kesime hitap edilmesi planlandı. Yüzde 25 peşinat ödeyip banka kredisi kullananlar, taksitleri teslimden itibaren ödeyebilecek. Projede, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor.


KONUTTA TAKSİTE SON VERİLMELİ


Emlak Konut GYO güvencesi, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de inşa edilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul'un cadde mağaza ve dükkânları 14 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor. Ticari ünitelerin satışı için düzenlenen toplantıda konuşan KONUTDER ve EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, gayrimenkul sektöründeki risklere dikkat çekerek, firmaların faizlerin yüksek olması nedeniyle kendi kendine vade seçeneği sunduğunu ve tüm riski üzerlerine aldığını söyledi. Devlet bankalarının taşın altına elini sokması gerektiğini belirten Çelik, sektörün bir yandan satış bir yandan da taksit riskini aldığını ifade etti. Bütün risklerin firmaların üstünde olduğuna işaret eden Çelik, "Oysa bankacılık sisteminde risk ne kadar dağılırsa kredi o kadar kaliteli olur. Bu yüzden taksitli sisteme artık son verilmeli. Bankacılık sistemi de bireysel konut alıcısının riskini alarak sektörü bu durumdan kurtarmalı" diye konuştu.


SEKTÖR BANKA GİBİ ÇALIŞIYOR


Konut sektörünün bankacılık yapmaya başladığını belirten Çelik, kredili satışların azaldığını, kredisiz vadeli satışların ise çoğaldığını söyledi. Gelişmiş ülkelerde mortgage sisteminin yaygınlaştığını ve türev piyasalarının oluştuğunu anlatan Çelik, "Türkiye'de ise kredi riskini alan banka, satma riskini üstlenen firma oluyor" diye konuştu.


130 DÜKKAN SATIŞA ÇIKIYOR?


Evvel İstanbul projesinde 10, Adım İstanbul projesinde ise 120 adet 37 ila bin 198 metrekare aralığında toplam 130 mağaza ve dükkân bulunuyor. Adım İstanbul satış ofisinde açık artırma usulüyle satış yapılacak. Tüm mağaza ve dükkânlarda minimum muammen bedel KDV hariç 652 bin 542 TL'den başlayacak.


Sabah 



Haber Cumhuriyet gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Esenyurt, son yılların hem mağdurlarıyla hem kazançlı projeleriyle İstanbul'un en çok konuşulan, en çok proje geliştirilen ilçesi. Bölgenin 10 yıl öncesini bilen ve uzun zamandır orada olmayanlar için Esenyurt, tanıyamayacağınız kadar çok gelişmiş. 

Bir on yıl daha sonra karşımızda nasıl bir Esenyurt olacak, bilinmez ama ilçe gayrimenkulden iyi kazanç elde edenlerin de aklına kazınacak gibi duruyor. 

Bu hafta, size Babacan Premium projesini tanıtacağız. Bu projenin en dikkat çekici kısmı fiyatları. Malum, içinde bulunduğumuz dönem gayrimenkul alımının matematik hesabıyla yapılması gereken bir dönem. Konut ihtiyacınız varsa bile, kendi bütçeniz içerisinde kalmayan, borçlanacağınız her proje için iki kere düşünmek lazım. Zira önümüzdeki iki üç ay içinde bir faiz indirimi olacağı aşikâr. Ancak bununla beraber, yabancı yatırımcı etkisinde kalacak sektörde fiyatlar ne olur onu bugünden tahmin etmek zor. Zira söz konusu yabancı yatırımcılar olunca içinde bulunduğumuz neredeyse iç savaş ortamı ve terör saldırıları dolayısıyla alımları etkileyecek çok fazla faktör var. 

Aynı bölgede daha önce 6 farklı proje hayata geçiren Babacan Yapı'nın Premium projesi, yüksek fiyatlı projelerin çokça geliştirildiği şu dönemde orta segmentin önemli bir ihtiyacını karşılayacak bir başlangıç fiyatıyla satışa çıktı. 243 bin liradan fiyatlarla ev sahibi olunabilecek projenin fiyatlarının bölgedeki diğer projelere nazaran daha düşük bir yelpazede olmasının en büyük nedeni ise arazinin sahibinin Babacan Yapı olması. Arazide daha önce bulunan yağ fabrikası dolayısıyla kentsel dönüşüm projesi olarak geliştirilen Babacan Premium'da KDV de yüzde 1. 

1+1'lerin fiyatları 243 bin liradan başlıyor, bu daire tiplerinin metrekaresi ise 73. Bu da projenin metrekare satış bedeli 3 bin 329 TL demek ve bu metrekare fiyatı bölgedeki diğer eş özellikli projelerin hayli altında. 

0.99 faiz Projenin İş Bankası'yla yaptığı özel anlaşma dolayısıyla uygulanan faiz oranı, tam da piyasaların bütün bankaların gelmesini istediğimiz bantta, yani 1 'in altında. 

Babacan Premium'da firmanın uyguladığı özel bir ödeme sistemi de var. yüzde 25 peşinat ve 40 aya kadar 0 faizli bir ödeme planı bu. Ancak bu ödeme planında geçerli olan fiyatlar peşin alım fiyatları değil, dolayısıyla aslında bu plana 0 faizli dememek gerekiyor. Bana sorarsanız, peşin fiyatları alım iştahını çok kabartan nitelikte ancak peşin alamayacaklar için de daha makul olan ödeme planı banka kredisi, firmanın 40 aylık planı değil. 

1216 konutun yapılacağı projenin 1000 metrekarelik bir spor salonu var. Kapalı havuzu bulunmayan projede açık havuz, yapay bir gölet, yürüyüş parkurları var. Bunlar zaten artık her projede olan özellikler. Ancak hem ticari ofislerin, hem de alışveriş merkezinin oldukça geniş bir metrekarede hizmet verecek olması, projeye değer katması beklenen özelliklerinden biri. 



Cumhuriyet





Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde Ceren Kumbasar'ın yazısında şu şekilde yer aldı...



Esenyurt'ta son sekiz yılda altı proje geliştiren Babacan Yapı, yeni projesi Babacan Premium'u yüzde 1 KDV ve 243 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.


Esenyurt, son yılların hem mağdurlarıyla hem kazançlı projeleriyle İstanbul'un en çok konuşulan, en çok proje geliştirilen ilçesi. Bölgenin 10 yıl öncesini bilen ve uzun zamandır orada olmayanlar için Esenyurt, tanıyamayacağınız kadar çok gelişmiş. 


Bir on yıl daha sonra karşımızda nasıl bir Esenyurt olacak, bilinmez ama ilçe gayrimenkulden iyi kazanç elde edenlerin de aklına kazınacak gibi duruyor. 

Bu hafta, size Babacan Premium projesini tanıtacağız. Bu projenin en dikkat çekici kısmı fiyatları. Malum, içinde bulunduğumuz dönem gayrimenkul alımının matematik hesabıyla yapılması gereken bir dönem. 


Konut ihtiyacınız varsa bile, kendi bütçeniz içerisinde kalmayan, borçlanacağınız her proje için iki kere düşünmek lazım. Zira önümüzdeki iki üç ay içinde bir faiz indirimi olacağı aşikâr. Ancak bununla beraber, yabancı yatırımcı etkisinde kalacak sektörde fiyatlar ne olur onu bugünden tahmin etmek zor. Zira söz konusu yabancı yatırımcılar olunca içinde bulunduğumuz neredeyse iç savaş ortamı ve terör saldırıları dolayısıyla alımları etkileyecek çok fazla faktör var. 


Kentsel dönüşüm 


Aynı bölgede daha önce 6 farklı proje hayata geçiren Babacan Yapı'nın Premium projesi, yüksek fiyatlı projelerin çokça geliştirildiği şu dönemde orta segmentin önemli bir ihtiyacmı karşılayacak bir başlangıç fiyatıyla satışa çıktı. 243 bin liradan fiyatlarla ev sahibi olunabilecek projenin fiyatlarının bölgedeki diğer projelere nazaran daha düşük bir yelpazede olmasının en büyük nedeni ise arazinin sahibinin Babacan Yapı olması. Arazide daha önce bulunan yağ fabrikası dolayısıyla kentsel dönüşüm projesi olarak geliştirilen Babacan Premium'da KDV de %1. 

1+1'lerin fiyatları 243 bin liradan başlıyor, bu daire tiplerinin metrekaresi ise 73. Bu da projenin metrekare satış bedeli 3329TL demek ve bu metrekare fiyatı bölgedeki diğer eş özellikli projelerin hayli altında. 


0.99 faiz 


Projenin İş Bankası'yla yaptığı özel anlaşma dolayısıyla uygulanan faiz oranı, tam da piyasaların bütün bankaların gelmesini istediğimiz bantta, yani 1 'in altında, %0.99. Babacan Premium'da firmanın uyguladığı özel bir ödeme sistemi de var. %25 peşinat ve 40 aya kadar 0 faizli bir ödeme planı bu. Ancak bu ödeme planında geçerli olan fiyatlar peşin alım fiyatları değil, dolayısıyla aslında bu plana 0 faizli dememek gerekiyor. Bana sorarsanız, peşin fiyatları alım iştahını çok kabartan nitelikte ancak peşin alamayacaklar için de daha makul olan ödeme planı banka kredisi, firmanın 40 aylık planı değil. 1216 konutun yapılacağı projenin 1000 metrekarelik bir spor salonu var. 


Kapalı havuzu bulunmayan projede açık havuz, yapay bir gölet, yürüyüş parkurları var. Bunlar zaten artık her projede olan özellikler. Ancak hem ticari ofislerin, hem de alışveriş merkezinin oldukça geniş bir metrekarede hizmet verecek olması, projeye değer katması beklenen özelliklerinden biri. 


Projenin daire planlarını incelediğimizde, özellikle 2+1'leri ve 3+1'lerin planlarının iyi kurgulanmış olduğunu belirtmem lazım. Esenyurt bölgesinde geliştirilen projelerde çok sayıda 1 + 1 tipinde daire olduğunu da eklemek gerekir. Özellikle bu bölgede 2+1 ve 3+1 ev tiplerinin yatırım değerinin daha yüksek olduğu da aşikâr. 




Ceren KUMBASAR/Cumhuriyet




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Babacan Holding'in Esenyurt'ta inşa ettiği yeni projesi Babacan Premium'da günde 99 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Yeni kampanyanın tanıtımı firmanın reklam yüzleri Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir tarafından yapıldı. 


İstanbul'un farklı bölgelerinde 2002 yılından bu yana kendi satın aldığı arsalar üzerinde inşa edilen nitelikli ve lüks konut projeleriyle öne çıkan Babacan Holding, Esenyurt E5 üzerinde bulunan 7 bloktan oluşan 1216 konutluk dev bir projesi Babacan Premium'da, yepyeni bir kampanya dönemi başlıyor. 

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ile CE0 Mehmet Babacan'm katılımıyla Four Seasons Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilen toplantıda, ibrahim Babacan, Babacan Premium'da günde 99 liradan başlayan sabit taksitlerle ev sahibi olma dö nemini başlattıklarını belirterek, projeden daire almak isteyen herkesi satış ofislerine davet etti. 


243 BİN TL'DEN BAŞLIYOR


İstanbul'un modern yüzü Esenyurt'ta, E5 üzerinde avantajlı konumuyla da dikkat çeken Babacan Premium; E5'e 100 metre, metrobüs istasyonuna 500 metre ve Atatürk Havalimanı'na 15 km uzaklıkta yer alıyor. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi ve birçok özel üniversiteye metrobüs ve diğer toplu tasıma araçlarıyla 15 dakika içinde ulaşım imkanı sağlıyor. Ev sahiplerine sadece ev değil, farklı olanaklarıyla tam bir yaşam alanı sunan Babacan Premium; sosyal alanlarıyla stresten uzak rahat bir yasamın kapılannı aralıyor. Farklı metrekare seçenekleri ve özel fiyat avantajları ile Babacan Premium, 1+1 243 bin, 2+1 331 bin, 3+1 ise 403 bin liradan başlayan fiyatları ile ev sahipleri ile buluşmayı bekliyor. Konfor ve prestiji tek bir çatı altında buluşturan projede; özel peyzaj düzenlemeleri, sosyal tesis, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, AVM ve spor kulübü bulunuyor. 


ÇÖPDEMİR VE NOUMA KOMŞU OLDU


Babacan Premium projesinin reklam filminin yüzleri; bir dönem yeşil sahaların yıldızı Pascal Nouma ile Türkiye'nin usta oyuncularından Kadir Çöpdemir de düzenlenen toplantıda yerlerini aldılar. Ünlü ikilinin hoş diyalogları ile adeta birstandup gösterisine dönüşen toplantıda, mizansen gereği "annesinin ısrarlarına" dayanamayan Pascal Nouma, sonunda Babacan Premium'dan bir daire satın almaya karar verdi. Kadir Çöpdemir de. projede yer alan fitness merkezi sayesinde "göbeğini eritmeye" ikna eden Pascal Nouma'ya komşu oldu. 


Vahdet Gazetesi


Geri Dön