25 / 04 / 2024

MÜSİAD Fuarı'nda yeni projeler tanıtıldı!

MÜSİAD Fuarı'nda yeni projeler tanıtıldı!

26 – 30 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılan 15. MÜSİAD Fuarı, Türkiye gayrimenkul sektörü için de adeta gövde gösterisi oldu. Yabancı yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiği fuarda yeni projeler tanıtıldı.



Kiler GYO, fuarda “Referans” markalı projeleriyle yerini aldı. Kiler GYO’nun son projesi Referans Güneşli de detaylı olarak tanıtıldı. KİLER GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil; “Referans Bakırköy'den sonra “Referans” markalı yeni projelerimize devam ediyoruz. Bunlardan en yenisi Referans Güneşli projemiz. 161 konut ve 32 mağazadan oluşan Referans Güneşli’de toplam 193 bağımsız bölüm olacak. Fiyatlar ise 187 bin TL’den başlayacak" dedi. Gürdil, 3 bloktan oluşan Referans Kartal Towers'ın ise 382 konut ve 6 ticari üniteden oluşacağını ifade etti. 


Yalova'ya büyük yatırım

MÜSİAD Fuarı'nda Askon Grup'un 400 milyon TL yatırımla Yalova’da inşasına devam ettiği  Taraklı Termal projesi de tanıtıldı. Türkiye’nin en büyük kapasiteli ‘tatil köyü’ projesi olarak lanse edilen Taraklı Termal'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç; “Burası 7 bin yataklı bir tesis. İçinde bir de Mısır Çarşısı tarzında çarşı olacak" dedi. 


Mekke sonrası sıra Bodrum'da 

Mekke’deki Hacer Tower’un yatırımcısı MRESCO, fuarda Hacer Tower'ın yanı sıra Türkiye’de gerçekleştireceği yatırımları da lanse etti. olan MRESCO’nun İcra Kurulu Başkanı Oya Zingal Dural, “Nef Ataköy’de satın alınan 6 rezidans katının ve Türkiye'de gerçekleştirileceği projelerin detaylarını açıkladı. Dural, Nef Ataköy’de alınan 6 rezidans katını “Sultan’s Suites” markasıyla işleteceklerini, ayrıca İstanbul, Trabzon ve Bodrum’da da gayrimenkul yatırımları yapacaklarını belirtti.


Crystal Tower'ın 10 katı satıldı 

Crystal Tower projesiyle Türkiye pazarına giren Mekke merkezli Maknoon Gayrimenkul, fuarda Crystal Tower'la birlitkte Sapanca’da hayata geçireceği Sapanca Resort Hotel’i ziyaretçilere tanıttı. Beylikdüzü’nde konumlandırılan 37 katta, 296 rezidans daireden oluşan Crystal Tower projesinde 10 katın satışının tamamlandığı belirtilirken, teslimlerin ise 2016 yılının ikinci çeyreğinde yapılacağı ifade edildi.


Akşam


Geri Dön