27 / 04 / 2024

müsiad fuarı

müsiad fuarı

ASKON Grup'un 400 milyon liralık Taraklı Termal projesi, MÜSİAD Fuarı'nda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç, "Burası 7 bin yataklı bir tesis, Türkiye'de benzeri yok" şeklinde konuştu.

Müsiad Fuarı'nda İttifak Holding yoğun ilgi gördü!

İttifak Holding, MÜSİAD Fuarında yabancı işadamlarının akınına uğradı. İttifak Holding Başkan Vekili Tahir Atila, "Bu fuarlara başından beri katılıyoruz. Hepsinden önemli geri dönüşler elde ettik" dedi

Müsiad Fuarı'nda Türkiye'nin yurtdışı yatırım imkanları tartışıldı!

MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen panellerde, Türk şirketlerinin Fransa, Rusya, Malta, Macaristan, Şili, Meksika ve Peru gibi ülkelere yatırımını ve bu ülkelerin Türkiye ile olan ticaret hacmini artırmaya yönelik fırsatlar paylaşıldı.

Helal turizm 2020'de 100 milyar dolar olacak!

MÜSİAD Fuarı 'nda helal turizm de masaya yatırıldı. Balıkesir Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu Türkiye 'nin helal turizmden yeterli payı alamadığının altını çizdi.

MÜSİAD Fuarı'nda inşaat firmaları boy gösterdi!

MÜSİAD Fuan'nın parlayan yıldızı müteahhitler oldu. Bu yıl 15.si düzenlenen Uluslararası MÜSİAD Fuarı'nda uluslararası alanda marka haline gelen Türk müteahhitleri ve inşaat firmaları projeleriyle boy gösterdi.

MÜSİAD Fuarı'nda yeni projeler tanıtıldı!

26 – 30 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılan 15. MÜSİAD Fuarı, Türkiye gayrimenkul sektörü için de adeta gövde gösterisi oldu. Yabancı yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiği fuarda yeni projeler tanıtıldı.

Müteahhitler MÜSİAD Referans markalı projelerini tanıttı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün ziyaretçilerine kapılarını açan MÜSİAD Fuarı 30 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak. Birçok gayrimenkul firması da stant açtı.

15. MÜSİAD Fuarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı!

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bugün saat CNR Expo Fuar Merkezi 2. Salonda yapılan törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı.MÜSİAD 12 gönüllü işadamıyla kuruldu.

MÜSİAD Fuarı artık bir marka!

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı, MÜSİAD Fuarı'nın iş dünyası için önemli bir fırsat olduğunu belirterek fuarı 'MÜSİAD Bayramı' diye tanımladı.

Vefa Group MÜSİAD Fuarı'nda 5 bin işadamı ağırlayacak!

Vefa Group, son yılların en büyük iş buluşması olarak nitelenen MÜSİAD Fuarı’nda, 86 ülkeden gelen 5 bin işadamı ile buluşmaya hazırlanıyor...

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Hasanoğlu MÜSİAD Hessen'de 4 projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlediği gayrimenkul fuarına katılıyor. Şirket fuarda, 4 önemli projesinin tanıtımını yapacak.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

 MIPIM 2018 Fuarı 13 Mart'ta başlıyor!

  MIPIM 2018’de Türkiye, 250 kuruluş ve 700 kişilik temsiliyetle çıkarma yapacak. 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak emlak fuarı gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları buluşturacak. 

MÜSİAD’dan 2’nci Katar çıkarması!

17-19 Ocak tarihleri arasında, Doha Exhibition and Convention Center’da (DECC) düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı, 2.kez MÜSİAD’ın ana partnerliğinde gerçekleştiriliyor..

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

müsiad fuarı Haberi

müsiad fuarı

Tatil Köyü' mantığıyla tasarlanan ve inşa edilen ASKON Grup'un 400 milyon liralık Taraklı Termal projesi, 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarında ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Türkiye'nin en büyük kapasiteli 'tatil köyü' projesi Taraklı Termal, 'yayla turizmi', 'sağlık turizmi' 'doğa turları', "bağ-bahçe turizmi' ile yaz tatili alışkanlıklarını tamamen yeniliyor. 

Askon Grup'un 400 milyon TL yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 'Tatil Köyü' projesi Taraklı Termal projesi, üç nesli bir arada ağırlayarak Türkiye'deki "termal tatil" algısını tamamen değiştiriyor. 15. 

Uluslararası MÜSİAD Fuarı'nda, Türkiye'nin en büyük kapasiteli 'tatil köyü' projesi Taraklı Termal ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. 


TURİZMİN YENİ MERKEZİ!

Projenin yoğun ilgi gördüğünü belirten Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç, "Burası 7 bin yataklı bir tesis Türkiye'de benzeri pek yok. Tesisimiz üç neslin bir arada tatil yapabileceği...