19 / 03 / 2024

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.



Türk iş dünyasının, dünya pazarlarının etkinliğinin artırılması `Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek açıklaması geldi.

Eminevim tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Kuruluşundan günümüze Türkiye'mizi dünyada saygın bir noktaya dönüştür büyük çaba sarf eden ve aynı zamanda da olmaktan da onur duyduğumuz Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'mizin düzenlediği, MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'nın iş dünyamız adına hayırlı olmasını diliyoruz. Bugüne kadar düzenlenen MÜSİAD Fuarları, iş insanlarımıza ulusal ve uluslararası yayınlar büyük katkılar sağlamış, ülkemizi ekonomik alanda saygın bir noktaya taşıma idealine büyük meme vermiştir. Türkiye'nin en önemli ticari etkinliklerinden biri olarak değerlendirdiğimiz ve bizim de uzun yıllar katılım destek olmak destek olmak mutluluk duyduğumuz bu değerli organizasyona,

MÜSİAD’ın bir parçası olmaktan onur duyduğumuzu bir kez daha paylaşıyor, MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı’nın, ülke ticaretine sağlayacağı önemli katkılar açısından hayırlı olmasını diliyoruz.”

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!


Geri Dön