28 / 03 / 2024

Babacan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası

Babacan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası

Babacan Yapı, Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleri ile Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor..

IMF’den Türkiye için deprem etkisi yaratan dolar tahmini! Dolar kuru 2028’de 119,85 TL mi olacak?

Global ekonomik görünüm raporunu dün (10 Ekim) açıklayan IMF, Türkiye ekonomisine yönelik öngörüleri de paylaştı. TL ve dolar cinsi milli gelir öngörüleri, IMF'nin ortalama dolar kuru öngörülerine de işaret ediyor.

Son dakika! OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütünün (OECD) Haziran ayında 2023 yılı için yüzde 2,7 şeklinde açıkladığı küresel ekonomide büyüme tahminini 3 şeklinde revize ederken, Türk ekonomisine yönelik büyüme beklentisini ise yüzde 3,6’dan 4,3'e çıkarttı.

Altını ve doları olanlar dikkat! Türkiye için flaş tarih verildi

Elinde altını ya da doları olan vatandaşlar ne yapacaklarını düşünüyor. Türkiye ekonomisi için flaş bir tarih verildi.

BofA, Türkiye için enflasyon tahminini yükseltti!

Bank of America Securities (BofA) ekonomistleri, Türkiye'ye ilişkin olarak paylaştıkları raporda enflasyon tahminlerini yukarı yönlü revize ederek 14 puan yükseltti. Dolar için de 31 TL'yi öngördü.

Amerika kamu borçlarını ödeyemiyor! Bu Türkiye için bir fırsat olabilir mi?

Dolar sahibi borçlarını ödeyemiyor: Türkiye için gizli bir fırsat ortaya çıkıyor! İşte merak edilen habere dair detaylar..

Türkiye konut inşalarında çelik konstrüksiyona yönelmeli! 

Büyük bir bölümü deprem kuşağında olan Türkiye için, çelik yapı sistemi kilit önem taşıyor. İşte çelik yapı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Dünya, Türkiye’ için kolları sıvadı! Her ülkeden çok önemli yardımlar geliyor!

Türkiye dün Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle asrın felaketini yaşarken tüm dünya yardım için seferber oldu.

Sondaj başladı! Türkiye için sevindiren gelişme

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından Namaz Dağı bölgesinde Şırnak-1 kuyusunda sondaj çalışması için start verildi.

SON DAKİKA… Türkiye için devreye girdiler! Tam 15 milyar dolar geliyor…

Türkiye’ye 15 milyar dolar geliyor. Katar'ın Türkiye'ye 10 milyar dolara yakın yeni kaynak sağlaması için görüşmelerde son aşamaya gelindi. Kaynağın 2-3 milyar dolarlık bölümü yıl sonuna kadar gelecek. Bu hafta Suudi Arabistan da Türkiye'ye 5 milyar dolar mevduat yapılması için müzakerelerde nihai a

Türkiye için tehlike çanları çalabilir! İşte ürküten senaryo

Gelişmekte olan ülkelerde borç ödeme güçlüğünün domino etkisi yaratması bekleniyor. Bloomberg’in yaptığı hesaplamaya göre 2023 yılında Türkiye’nin de içinde olduğu ülkelerde borçlarla ilgili riskler önemli oranda artabilir.

Türkiye için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'u banttan indirdi!

 Yerli otomobil Togg için tarihi gün nihayet geldi. "Türkiye'nin otomobili" bugün ilk kez banttan indirildi.

Xiaomi Türkiye için güncelleme yayınladı!

Xiaomi Türkiye'de üretilen bir model için daha güncelleme yayınladı. İşte birçok hatayı gideren kritik güncellemenin detayları...

Türkiye'den doğal gaz krizi için kritik hamle

Rusya, Avrupa’ya doğal gaz akışını keserken, Türkiye için gaz tedarik tehdidi henüz yok. Ancak kış ayları gelirken herhangi bir sorun oluşmaması için Türkiye, kritik hamleler yaptı. Bu kapsamda ABD'yle LNG alımına yönelik görüşülüyor.

Babacan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası Haberi

Babacan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası

Babacan Yapı, Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleri ile Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor.

Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat, 120 ay 0,98 vade oranı ile bankasız, kefilsiz, senetli satışlar bugün başlafı. Stoklarla sınırlı kampanya detayları için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Babacan Kampanya'da haftanın fırsatı kapsamında Babacan Palace'taki 128 metrekare büyüklüğündeli 2+1 daireler 608 bin 559 TL yerine 486 bin 847 TL'den alıcılarını bekliyor. Babacan Palace daire fiyatları ise 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Güneşli-Basın Ekspres üzerinde yükselen Babacan Prime Suites'te hemen teslim ve kira garantili daireler 427 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


444 24 20