29 / 03 / 2024

babacan yapı güneşli express ne zaman teslim

babacan yapı güneşli express ne zaman teslim

Güneşli Express Residence satılık daire fiyatları stüdyo dairelerde 125 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 bin 250 metrekare alan üzerinde yükselen proje Babacan Yapı tarafından Güneşli'de konumlandırılıyor...

Güneşli Express Rezidans satış ofisi!

Güneşli Express Rezidans satış ofisi kapsamında telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesinden ilk görseller!

Aydınlı İnşaat ve Metal Yapı Konut'un İçdaş Güneşli projesinde 1.660 konut, ticaret ve sosyal donatı alanları olacak. Detayların netleşdiği İçdaş Güneşli projesinden ilk kareler...

Sur Yapı Mirage Güneşli ev fiyatları!

Sur Yapı Mirage Güneşli ev fiyatları 679 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mirage Rezidans Güneşli projesinde dairelerin Eylül 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesi Mart'ta satışta!

Aydınlı Grubu ve Metal Yapı Konut'un eski İçdaş Güneşli arazisinde yapacağı 1.400 konutluk proje Mart ayında satışa sunulacak. 112 bin metrekarelik İçdaş Güneşli arazisi bölgenin en büyük arsası...

Güneşli Prime Suites hizmete girdi!

Babacan Yapı’nın Güneşli’de otel rahatlığında rezidans konforu sunan, 112 suit daireden oluşan projesi “Prime Suites” kısa ve uzun süreli konaklama seçenekleri sunuyor.

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık!

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık daire fiyatları 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 Kasım'da yapılması öngörülüyor.

Akra Yapı Defne Park Güneşli projesi!

Akra Yapı Defne Park Güneşli projesi 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerden oluşuyor. Konutların büyüklükleri 100 metrekareden başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Sur Yapı Güneşli ve Sultanbeyli’de 550 milyon liralık iki projeye başlayacak!

Sur Yapı, Güneşli ve Sultanbeyli’de 550 milyon liralık iki yeni projeye başlıyor. Aynı yerlerde daha önce proje geliştiren firma, müşterilerinden gelen talep üzerine yeniden bu bölgelere girdi

Sur Yapı'dan Güneşli ve Sultanbeyli'ye yeni proje!

Sur Yapı, Güneşli ve Sultanbeyli'yi radarına aldı. Toplam 550 milyon liralık yatırım yapacaklarını açıklayan Altan Elmas, "Bölgede çok talep vardı, yeni yatırım planladık" dedi..

Sur Yapı Corridor Güneşli iletişim!

Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen Corridor Evleri'nde son 17 daire kaldı. Sur Yapı Corridor Güneşli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Referans Güneşli'nin lansmanı bu ay yapılacak!

Kiler GYO iştiraki Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Güneşli, bu ay resmen satışa çıkacak. Referans Güneşli'de lansman öncesi 204 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışlar başladı...

babacan yapı güneşli express ne zaman teslim Haberi

babacan yapı güneşli express ne zaman teslim

Güneşli Express Residence satılık konut alternatifleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde. 


Güneşli Express Projesi, Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projenin ortak alanları arasında; fitness salonu, Türk hamamı,dinlenme alanları, sauna, spor alanları, yüzme havuzu gibi olanaklara yer veriliyor.


4 bin 250 metrekare alana sahip olan Güneşli Express Konutları'nın büyüklükleri 32 metrekare ile 326 metrekare arasında değişiyor.


Güneşli Express Residence satılık


Güneşli Express Residence satılık daire fiyatları 


32,85 - 99,94 metrekare 1+0 konutların fiyatları 125 bin TL

45,84 - 78,78 metrekare 1+1 konutların fiyatları 179 bin TL

85  - 132,811 metrekare 2+1 konutların fiyatları 299 bin TL

232,07 - 326,81 metrekare 3+1 konutların fiyatları 689 bin TL'den başlıyor.


Telefon: (0212) 445 05 05

Web adresi: www.gunesliexpress.com

Gizem...