20 / 04 / 2024

Babacan Yapı Port Royal Sefaköy fiyat listesi 2016

Babacan Yapı Port Royal Sefaköy fiyat listesi 2016

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de konumlandırılan Port Royal projesinde konut, home ofis, otel ve ticaret alanları bulunuyor. İşte Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016...

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Babacan Port Royal'de satışlar başladı!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece E5 üzerinde, eski havalimanı karşısında inşa edilen Babacan Port Royal’in satışları başladı.

Babacan'dan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Babacan Yapı, Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleri ile Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor..

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Babacan Yapı Gaziantep projesi yolda! Yeni proje!

Babacan Yapı yeni projesini Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirecek. Arsa alımı yapılan projede 147 daire yer alacak. 

Babacan Port Royal Evleri fiyat!

Babacan Port Royal Evleri fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Babacan Port Royal projesi Babacan Yapı imzası taşıyor...

Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Yeşilköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi ne zaman?

Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Port Royal Evleri'nde konut ve ticari birimlere yer veriliyor. Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Port Royal Babacan Konutları fiyat!

Port Royal Babacan Konutları fiyat listesi 239 bin TL'den başlıyor. Proje Babacan Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de inşa ediliyor...

Port Royal Sefaköy Babacan fiyatları!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Sefaköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Port Royal Sefaköy Babacan fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor...

Babacan Yapı Port Royal Sefaköy fiyat listesi 2016 Haberi

Babacan Yapı Port Royal Sefaköy fiyat listesi 2016

16 bin 527 metrekare alanda hayata geçirilen Port Royal Sefaköy projesi İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de konumlandırılıyor. 


4 blok şeklinde yükselen Babacan Port Royal Sefaköy'de konut, home ofis, otel ve ticaret alanları bulunuyor. 


Babacan Port Royal Evleri'nde  1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede daire genişlikleri 37 metrekare ile 134 metrekare arasında değişiyor. 


Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016!


37-38 metrekare 1+0'lar 277 bin TL ile 309 bin TL,

57-65 metrekare 1+1'ler 416 bin TL ile 498 bin TL,

75-124 metrekare 2+1'ler 583 bin TL ile 904 bin TL,

127-134 metrekare 3+1'ler 965 bin TL ile 1 milyon 2 bin TL.


Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Port Royal Sefaköy projesinde 50 ay vade farksız taksitli ya da 0,59 faizle 120 ay taksitli ödemeler yer alıyor.


İçerisinde 801...