26 / 04 / 2024

Bade İşçil ev

Bade İşçil ev

Güzel oyuncu Bade İşçil'in evini soydukları için hapse mahkum edilen üç hırsız, bu defa da çaldıkları televizyonun satılmasına aracılık ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkarılacak.

Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin arası Etiler’deki ev yüzünden açıldı!

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti.

İstanbul'un bu 3 ilçesinde ucuz fiyata konut ve kiralık ev bulmak mümkün!

Türkiye genelinde konut ve kiralık ev fiyatlarında artış devam ediyor. Ancak bazı illerin bazı ilçelerinde fırsatlar devam ediyor. İşte İstanbul'un en ucuz üç ilçesi...

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Büyükşehirde yaşamak için en az 1-2 asgari ücret kiraya ayrılmalı! Ev almak için şu an doğru zaman mı?

Kiralar faize göre düşük, faiz oranları ise konut kredisi için çok yüksek seyrediyor. Kiracı için konut satın almak mümkün değil, ev sahipleri de kiralardan tatmin olmuyor. Peki ev sahiplerini ve kiracıları neler bekliyor?

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

Çalışmayan ev hanımlarına maaş müjdesi geldi! Acil bakın!

Çalışmayan ev hanımlarının maaş alıp alamayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, emeklilik hakkı yalnızca iş hayatında olanlar için değil, ev hanımları için de geliyor...

Kredi notu nedir ve nasıl hesaplanıyor? İdeal kredi notu ne kadar olmalı? Kredi notu nasıl yükseltilir?

Kredi notunun yüksek olması artık sadece kredi çekerken değil ev veya araba kiralarken de önemli. Eğer kredi notunuz düşük ise bırakın bankadan kredi çekmeyi, araç bile kiralamanız mümkün değil artık. İşte kredi notu ile ilgili aklınıza takılan bütün soruların yanıtları…

İstanbul'da konut fiyatları uçtu! İlçe ilçe fiyatlardaki artış belli oldu! Ev alacaklar dikkat! 

Türkiye'de geçtiğimiz sene Şubat'ta 924 bin TL olan ortalama satılık ev fiyatı Şubat 2023 sonu itibarıyla 2 milyon 146 bin TL'yi geçti. İlçe ilçe fiyat artışları listelendi. 

Ev sahiplerine şok uyarı! Bu parayı kiracı değil, ev sahibi ödeyecek!

Son günlerde kira kadar gündeme gelen site aidatları konusunda önemli bir uyarı daha geldi. Uzmanlar, site ve apartmanlardaki aidat ücretleri ile çok önemli bir uyarıda bulunarak, aidatın kirayı geçmesi durumunda aradaki farkı ev sahibinin ödemek zorunda olduğunu duyurdu.

Kiracılar yaşadı! Eski ev sahiplerinizden tazminat alabilirsiniz! İşte detaylar!

Ev sahipleri ve kiracılar birtakım haklara sahipler. Ancak kimisi bu hakların farkında, kimisi değil. Ev sahibinizden tazimat alabilirsiniz. İşte detaylar!

İstanbul’da ev tutmak hayal gibi… Vatandaşlar artık bu 3 ilçeye akın ediyor

İstanbul'da konut kiralarındaki fahiş artış, özellikle emekli, öğrenci ve asgari ücretli vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu gruptaki vatandaşlar, kiraların biraz daha uygun olduğu Arnavutköy, Çatalca ve Silivri ilçelerinde ev kiralamak için adeta akın etti.

İstanbul'un o ilçesinde 3 adet 2+1 konut satılıyor! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Mevlana Mahallesi'nde yer alan 3 adet 2+1 daireyi satıyor. Ev alacaklara büyük fırsat! Hemen bakın!

İstanbul'da ev fiyatları yüzde 241, kiralar yüzde 145 arttı! İstanbul'da değeri en çok artan ilçeler hangileri?

İstanbul'da ev fiyatları son 1 senede yüzde 241, kira bedelleri ise yüzde 145 yükseldi. Peki İstanbul'da konut fiyatları kaç lira? İstanbul'da ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte İstanbul'daki ev fiyatlarında son durum...

Bade İşçil ev Haberi

Bade İşçil ev

Güzel oyuncu Bade İşçil'in geçen yıllarda annesi ile oturduğu evine hırsız girdi. Hırsızlar evden değeri 80 bin TL olan TV, dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar, video kamera, pırlanta yüzükler, kol saatleri ve değerli eşyaları çaldı.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, oyuncunun polise haber vermesi üzerine başlatılan tatbikatta, hırsızlığa şahit olan bir taksici de tespit edildi. Taksicinin ifadesi sonrasında Mahmut Ö., Veysi Ö. ve Mehmet S.Ö. yakalandı. Hırsızların çalınan eşyaları Mehmet S.Ö.'nün işyerine bırakarak başkalarına satılmasını sağladıkları belirtilen soruşturmada eşyaların bazıları teslim edilirken, televizyon bulunamadı.

YENİ DAVA 

Bu sırada hırsızlar hakkında iddianame de düzenlendi. Hırsızlık suçundan beş seneye kadar hapisleri istenen üç hırsız, hapse mahkum edildi. İşçil'in bulunamayan televizyonu, hırsızlığın üzerinden uzun bir zaman geçtikten sonra bir dükkanda ortaya çıktı.

Yapılan yargılama sonrasında hırsızlık malı...