25 / 04 / 2024

Bade İşçil'in evini soyan hırsızlara ikinci darbe!

Bade İşçil'in evini soyan hırsızlara ikinci darbe!

Güzel oyuncu Bade İşçil'in evini soydukları için hapse mahkum edilen üç hırsız, bu defa da çaldıkları televizyonun satılmasına aracılık ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkarılacak.



 

Güzel oyuncu Bade İşçil'in geçen yıllarda annesi ile oturduğu evine hırsız girdi. Hırsızlar evden değeri 80 bin TL olan TV, dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar, video kamera, pırlanta yüzükler, kol saatleri ve değerli eşyaları çaldı.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, oyuncunun polise haber vermesi üzerine başlatılan tatbikatta, hırsızlığa şahit olan bir taksici de tespit edildi. Taksicinin ifadesi sonrasında Mahmut Ö., Veysi Ö. ve Mehmet S.Ö. yakalandı. Hırsızların çalınan eşyaları Mehmet S.Ö.'nün işyerine bırakarak başkalarına satılmasını sağladıkları belirtilen soruşturmada eşyaların bazıları teslim edilirken, televizyon bulunamadı.

YENİ DAVA 

Bu sırada hırsızlar hakkında iddianame de düzenlendi. Hırsızlık suçundan beş seneye kadar hapisleri istenen üç hırsız, hapse mahkum edildi. İşçil'in bulunamayan televizyonu, hırsızlığın üzerinden uzun bir zaman geçtikten sonra bir dükkanda ortaya çıktı.

Yapılan yargılama sonrasında hırsızlık malı olduğunun bilinmesine rağmen TV'yi alarak uhdesinde tutan kişi de tespit edildi. Hırsızlıktan yargılanarak hapse mahkum edilen üç şüpheli, bu defa da suça konu TV'nin satılmasına aracılık ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çakacak.
 


Geri Dön