17 / 04 / 2024

Bafa Gölü nerede

Bafa Gölü nerede

Bafa Gölü'nde RES izni çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bafa Gölü'nün hemen güneyindeki tamamı ormanlık arazide rüzgar enerji santrali (RES) kurulması için imar planına onay verdi.

Bafa Gölü'ndeki kirliliğe dikkat çekmek için eylem yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi ile Aydın'ın Söke ve Didim ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Bafa Gölü'ndeki kirliliğe dikkat çekmek amacıyla karayolu kenarında insan zinciri oluşturuldu. 'Son Çığlık' adı verilen eyleme yüzlerce kişi katıldı.

Bafa Gölü'nde kirlilik için inceleme yapıldı!

Bafa Gölü'nde kirlilik için inceleme yapıldı. Milas ilçesindeki Bafa Gölü'nde su yosunlarının yerleşim yeri kıyılarında birikerek balçık oluşturmasının ardından Muğla Valisi Güvençer vatandaşlarla görüşerek bölgede incelemelerde bulundu.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bafa Gölü Tabiat Parkı yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

1994'te Tabiat Parkı olarak ilan edilen Bafa Gölü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafında yapılan yatırımlarla bir cazibe merkezi haline geldi...

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Oyak Göksupark nerede?

Ankara-Eryaman’da konumlandırılan Oyak Göksupark projesinde daire fiyatlar 191 bin TL’den başlıyor. Peki Oyak Göksupark nerede?

Sinpaş Gökorman nerede?

Sinpaş GYO Gökorman projesi "Yerde ararken gökte orman" sloganıyla basına tanıtılıyor. Toplam 420 konuttan meydana gelen Gökorman projesi ilk fiyat avantajıyla 29 Nisan’da ön satışa çıkıyor. Peki Sinpaş Gökorman nerede?

Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Holding ve Gülle Tekstil işbirliğiyle hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı nerede?

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gülşehir Belediyesi ortaklaşa inşa edeceği projede 300 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

11. Mahalle Evleri 11 blok halinde hayata geçiriliyor. Konut fiyatlarının 426 bin TL'den başladığı proje 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek. Peki Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

Gül Proje Vira İstanbul nerede?

Vira İstanbul Residence'de fiyatlar 256 bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen proje 17 blok halinde yükseliyor. Peki Gül Proje Vira İstanbul nerede?

Bafa Gölü nerede Haberi

Bafa Gölü nerede

Milli Parklar Genel Müdürlüğii'nünse kuşlar için tehlike arz eden türbinlerin göç dönemlerinde durdurulması şartıyla plana onay verdiği öğrenildi. Bakanlık. Ayen Enerji "nin Akbük'te orman alanında kuracağı rüzgar santrali için imar planı değişikliği yaptı. Aydın'ın Didim ilçesi ve Muğla'nın Milas ilçesi sınırlarında. 


Bafa Gölü'nün hemen güneyinde kalan arazi için uygulama imar planı teklifi, bakanlığın onayından sonra Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdüıiiiğü'nde askıya çıkarıldı. 

Akbiik Rüzgar Enerji Santrali Uygulama İmar Planı "na göre toplam kurulu gücü 10 megavvat olan beş adet rüzgar türbini kurulacak alanın tamamının. 


Orman Teşkilatı mülkiyetinde yer aldığı öğrenildi. RES için planlanan arazide inşa faaliyetlerine başlanabilmesi için bakanlıktan kesin izin ve yer tesliminin alınması gerekiyor. Plana göre ormanlık alanda. 50 metrelik kanatları taşıyacak boyuttaki TlR'Iarın geçişi için yollar oluşturulacağı da...