19 / 04 / 2024

bağcılar dönüşüm projesi

bağcılar dönüşüm projesi

Bağcılar'da riskli olan binalar için yıkım kararı verildi ancak 3 yıl geçmesine rağmen bir çivi bile çakmadı. 82 mağdur aile ise 38 aydır mağdur olduklarını iddia etti.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi.

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

2 yıl ödemesiz 10 yıl vade imkanı sağlayan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 200 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi için yaklaşık 200 bin kişinin başvuru yaptığını bildirdi.

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

Yerinde Dönüşüm projesi başvuruları başladı mı? Yerinde Dönüşüm projesinden kimler faydalanacak?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın başlatacağı Yerinde Dönüşüm Projesi için başvurular bugün başladı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

'Yerinde Dönüşüm' projesi başvuruları başlıyor! İşte başvuru şartları ve tüm detayları...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yerinde Dönüşüm' projesi başvurularının başlayacağı tarihi duyurdu. Peki, "Yerinde dönüşüm" projesi ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

bağcılar dönüşüm projesi Haberi

bağcılar dönüşüm projesi

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde kentsel dönüşüm için anlaştıkları mütahit binaların yıktı ancak 3 yıl geçmesine rağmen bir çivi bile çakmadı. Showtv'de yer alan habere göre; 38 aydır mağdur olduğu söyleyen  82 mağdur aile yardım bekliyor.

Hasarlı olan binalar için yıkım kararı verildi. Mülk sahipleri bir müteahhitle anlaştı. 8 apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Binaları yıkıldığıyla kaldı

Yeni evde yaşamanın hayalini kuran kentsel dönüşüm mağdurları ''Yeni ev hayali kurarken şu anda gördüğünüz gibi moloz taşlarının arasında kaldık'' dedi.

Evsiz kaldılar

Çalışmaların bir türlü başlamadığını söyleyen vatandaşlar '38 aydır madur olduklarını, bir çivi bile çakıldığını iddia etti. 

Mağdurlar, ''3 senedir bekliyoruz, 18 ay kiramızı verdiler ben böyle yalan müteaahit görmedim'' diye konuştu.

Kör düğümün ne zaman çözüleceği, müteahhitin işe ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.