23 / 04 / 2024

Bağcılar EBYS hizmet alımı

Bağcılar EBYS hizmet alımı

Bağcılar Belediyesi personeli ISO 9001:2008, ISO 14001 Çevre Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Entegre Kalite Yönetim Sistemleri ile ilgili Temel Bilgilendirme Eğitimine katıldı.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası yıl sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı bir yıl önce başlatılan Bağcılar Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı..

Bağcılar Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Bağcılar Belediye’sinin yeni hizmet binasının inşaatı son sürat devam ediyor. Yeni binanın 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.

Bağcılar'a 26 yeni okul geliyor!

Bağcılar'a 26 okul daha kazandırılıyor. İlçede, 104'ü devlet, 83'ü özel okul olmak üzere 187 okul hizmet veriyor, 26 okulun inşaat çalışmaları sürüyor.

Bağcılar'da 33 dönümlük alana dev tesis inşa edilecek!

Her geçen gün değişen çehresiyle vizyon şehir olma yolunda ilerleyen Bağcılar, yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’ne inşa edilecek park, Pazar yeri ve 417 araçlık otopark her yaştan ilçe sakinine hizmet verecek.

Bağcılar'ın altyapı sorunu çözüldü!

Bağcıların sorunları tüm ilçe sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen Halk Meclislerinde çözülüyor. Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Kirazlı Mahallesi Halk Meclisi ilçeyi yönetenlerle hizmet alanları bir araya getirdi.

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alımı işi bugün saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı 11.5 kilometre uzunlukta olacak...

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alımı işi yarın saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı 11.5 kilometre uzunlukta olacak...

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler metro hattı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alım işini ihaleye çıkardı. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi ihalesi 8 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Bağcılar EBYS hizmet alımı Haberi

Bağcılar EBYS hizmet alımı

Programda sunum yapan eğitmen Figen Gülseren Ağaoğlu, Bağcılar Belediyesi’nce başarıyla uygulanan Elektronik Belge Yönetim Sistemi’nin (EBYS) kaliteli hizmetin insanlara ulaştırılmasında ve söz konusu standartların gereklerini sağlamada önemli katkıda bulunduğunu ifade etti. 

Bağcılar Belediyesi, ISO 9001:2008, ISO 14001 Çevre Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Entegre Kalite Yönetim Sistemleri ile ilgili Temel Bilgilendirme Eğitim Programı Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlendi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yaptığı açılış konuşmasında 486 kişilik bir ekiple İstanbul’un en kalabalık nüfusuna sahip olan ilçesine hizmet verdiklerini ifade etti. Bağcılarlılara en hızlı ve en kaliteli hizmeti veren bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Çağırıcı, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ile e-otomasyon, iş zekası ve performans yönetimini uygulamasını hayata geçirdiklerini söyledi. Çağırıcı...