26 / 04 / 2024

bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi bölümleri

bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi bölümleri

2006 yılında hizmete açılan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hiperbarik oksijen tedavi merkezi inşa ediliyor, birimin 2017 yılında hizmete açılması planlanıyor...

Bağcılar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Tanınmış tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Avrupa Konutları Bağcılar fiyat!

Avrupa Konutları Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı. 

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi, 536 Parsel ve 3256 Ada 2 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi bölümleri Haberi

bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi bölümleri


İstanbul Bağcılar'da yer alan ve 2006 yılında hizmete açılan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hiperbarik oksijen tedavi merkezi inşa ediliyor, birimin 2017 yılında hizmete açılması planlanıyor.


70 bin metrekareden fazla kapalı alana sahip olan  Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yılda 2 milyondan fazla hastaya hizmet veriyor.


Bağcılar Devlet Hastanesi bölümleri:


Cerrahi Bilimler:

Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beyin Cerrahi (Nöroşirurji), Çocuk Cerrahisi, Genel Cerrahi, Göz, Kadın Doğum, Kalp Damar Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz (KBB), Ortopedi ve Travmatoloji, Patoloji, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Toraks Cerrahisi, Üroloji.


Dahili Bilimler:

Ağız ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Aile Hekimliği, Dermatoloji (Cildiye), Endokrinoloji ve Metabolizma, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Göğüs Hastalıkları, Kardiyoloji, Nefroloji, Nöroloji, Nükleer Tıp, Psikiyatri, Radyasyon Onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi Onkoloji


Temel Bilimler:

Biyokimya, Mikrobiyoloji


Yan Dal Bilimleri:

Çocuk...