26 / 04 / 2024

Bağcılar emlak rayiç değeri belgesi

Bağcılar emlak rayiç değeri belgesi

Bağcılar Belediyesi, gayrimenkul satışları ve tesisat abonelikleri için çeşitli kurumlarca talep edilen belgenin, e-Devlet Kapısı üzerinden alınabileceği altyapı oluşturuldu

Bağcılar'da imar durumu sorgulaması internetten yapılıyor!

Bağcılar Belediyesi e-belediyecilik uygulamasını başlattı. Böylece vatandaşlar emlak vergisi borcu ödeme, bina, arsa, çevre ve temizlik bildirimi gibi işlemlerini belediyeye gelmeden yapabiliyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bağcılar'daki bin 310 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satışa sunuyor..

Bağcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Bağcılar İlçesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Batışehir Bağcılar konut fiyatları!

Batışehir Bağcılar konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1 dublekse kadar konut tipleri bulunuyor...

Bağcılar Belediyesi'nden e-beyanname uygulaması!

Bağcılar Belediyesi, vatandaşların emlak beyannamelerini elektronik ortamda yapmaları için e-beyanname uygulaması başlattı.

Bağcılar'da oturanlara emlak rayiç değeri belgesi kolaylığı!

Bağcılar Belediyesi, gayrimenkul satışları ve tesisat abonelikleri için çeşitli kurumlarca talep edilen belgenin, e-Devlet Kapısı üzerinden alınabileceği altyapı oluşturuldu

Emlak Konut Bağcılar yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Bağcılar yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar'da açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, Birlik Caddesi'nde açıldı.

Bağcılar'da emlak fiyatlarında balon mu var?

İstanbul'un en büyük nüfusuna sahip ilçesi Bağcılar'ın merkezinde ki daire fiyatlarının artışını, işyerlerinin kiralarının yükselme sebeplerini araştırdık. Delice Emlak Gayrimenkul Danışmanı Memduh Delice daire ve işyeri fiyatları hakkında konuştu..

Bağcılar emlak rayiç değeri belgesi Haberi

Bağcılar emlak rayiç değeri belgesi


Bağcılar Belediyesi, emlak rayiç değeri belgesinin, e-Devlet Kapısı üzerinden alınabileceği bir altyapı hazırladı. 


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, teknolojiyi, hizmet sektöründe en hızlı ve verimli kullanabilmek amacıyla e-belediye sisteminin hizmete sunulduğu Bağcılar Belediyesi, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ve sanal operatör ile akıllı belediyecilik uygulamalarında teknolojinin bütün imkanlarını etkin şekilde kullanıyor. 


Belediye ayrıca, gayrimenkul satışları ve tesisat abonelikleri için çeşitli kurumlarca (Tapu Daireleri, Vergi Daireleri İSKİ, İGDAŞ, BEDAŞ) vatandaşlardan istenen emlak rayiç değeri belgesinin, belediyeye gelmeden alınabileceği bir altyapı oluşturdu.


Barkodlu emlak rayiç değeri belgesinin alınması için, e-Devlet Kapısı üzerindeki (www.turkiye.gov.tr) Bağcılar Belediyesine ait hizmetler listesinde bulunan "Emlak vergisi bildirim sureti sorgulama hizmeti"ni kullanmak yeterli oluyor. 


Bağcılar Belediyesi, e-Devlet Kapısı üzerinden sunulan 26'sı entegre biri hizmet başvurusu olmak üzere 27 hizmetle yerel yönetimler arasında...