20 / 04 / 2024

bağcılar kiralık daire

bağcılar kiralık daire

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yükselen Nurol Park projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Nurol Park Bağcılar projesi 55 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanıyor.

Bağcılar kiralık ev fiyatları 2013!

Bağcılar'da yaşamın başladığı markalı konut projelerinde kiralık daire fiyatlarını araştırdık. Bağcılar kiralık ev fiyatları 600 TL'den başlıyor, 2 bin 400 TL'ye kadar yükseliyor. İşte Bağcılar kiralık ev fiyatları...

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Sancak Koru Bağcılar satılık!

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi 174 daire ve 10 adet ticari alandandan meyana geliyor. Sancak Koru Bağcılar satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Bağcılar THY Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı!

Bağcılar'da yer alan THY Sitesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları başladı. 444 konuttan oluşan THY Sitesi yenilenerek 10 bloklu, 696 konutluk ve 9 dükkanlık proje haline gelecek.

Bağcılar'da 160 daireli 4 blok yıkıldı!

Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin desteğiyle devam ediyor. Dönüşüm Projesi’nin en hızlı şekilde devam ettiği Bağcılar’da toplam 160 daireli 4 bloklu Sistem Blokları’nın yıkımı yapıldı.

Bağcılar Metro Hayat satılık daire!

Metro Hayat projesi, Mahmutbey’de Mekan Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje 243 daire ve 27 ticari üniteden meydana geliyor. Bağcılar Metro Hayat satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Perola Residence satılık daire!

Three Sun tarafından hayata geçirilen Bağcılar Perola Residence satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Luxera Meydan Bağcılar fiyatları ne kadar?

İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilecek olan Luxera Meydan Bağcılar projesi 230 daire, 50 ticari birimden meydana geliyor. Peki Luxera Meydan Bağcılar fiyatları ne kadar?

bağcılar kiralık daire Haberi

bağcılar kiralık daire

Nurol Park Güneşli toplamda 880 adet towers, 154 rezidans daire ve 84 loft daireden oluşuyor. Projedeki tower daireler ise 10 ve 31 katlı 4 blok, Loft daireler ise 7 katlı 2 blok şeklinde tasarlandı.


Nurol Park Bağcılar projesi "Burası Nurol Park! Burada her şeyi sizin için yaptık! " sloganıyla satışlarına devam ediyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 74 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Nurol Park'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 24 bin metrekare peyzaj alanının bulunduğu projede kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, avlu ve teraslar, açık hava dinlenme alanları, restoran, sokak cafeleri, alışveriş alanları ve güneşlenme terasları gibi olanaklar bulunuyor.


Nurol Park Bağcılar...