25 / 04 / 2024

bağlar kaçak yapı yıkımları

bağlar kaçak yapı yıkımları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Marmaris'te kaçak yapı soruşturması için karar!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında Marmaris'te başlayan kaçak yapı soruşturmasını kaleme aldı. 

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Ordu'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak yapıların yıkımı hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklamalarda bulundu.

Silivri'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Silivri Belediyesine bağlı ekipler, Silivri'de hazine ve tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıkıyor.

Silivri'de hobi bahçelerinde yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Tarım ya da hayvancılık yapmak amacıyla alınan ya da kiralanan tarım arazileri üzerine bir gecede yapılan kaçak yapılar yıkılmaya başlandı. Silivri'deki ormanda saklı kalmış 21 dönümlük alandaki bir yapı da geçen hafta, 2'inci katı çıkılırken yıkıldı.

Volkan Yılmaz: Kaçak yapıların hepsi tek tek yıkılacak!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Pursaklar'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nce imara aykırı  ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkımına başlandı. 

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Antalya Kemer'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada Antalya Kemer'de yer alan kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

Eskiyen ve yıpranan yapıların envanteri çıkarılmalı, kaçak yapılar yıkılmalı!

Van’da yıkıma ve ölüme yol açan İran’ın Hoy kentindeki 5,9 büyüklüğündeki deprem, ülkedeki dayanıksız binaları tekrar gündeme getirdi. İMO Başkanı Cemal Gökçe, kaçak yapıların yıkılması gerektiğini belirtti...

bağlar kaçak yapı yıkımları Haberi

bağlar kaçak yapı yıkımları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, kent genelinde yürüttüğü çalışmalarla kaçak yapılara geçit vermiyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesin'de yer alan habere göre;Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü ve Bağlar Belediyesi Zabıta ekipleri ile yaptığı ortak çalışma ile Bağlar İlçesi’nde yer alan Yeniköy Asri Mezarlığı’nda mezarlık yapımı için kurulan kaçak yapıları ortadan kaldırdı.

Sabah erken saatlerde başlayan yıkım çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi zabıta ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, alanın güvenliğini sağladı. Mezarlık alanına bırakılan prefabrik yapılar işgalciler tarafından boşaltılırken, Zabıta ekipleri, konteynırları çekici yardımıyla alandan çıkarttı.  


Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada kent genelinde imara aykırı kaçak yapılaşmaya izin vermediklerini belirtti. Tespit edilen kaçak yapılara anında müdahale ederek işgale son verildiğinin vurgulandığı açıklamada...