18 / 04 / 2024

Bahadır Altıntaş

Bahadır Altıntaş

BSM Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Bahadır Altıntaş, Mehmet Çoruh, Serdar Özdoyuran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Korukent Sitesi'nde kuruldu

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Altın yatırımcıları dikkat: Altın alırken bu tuzağa düşmeyin! Hileli satışlar için önlemlerinizi hemen alın...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, altın alırken dikkat edilmesi gereken unsurları peş peşe sıraladı. Peki, Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli?

Çin art arda tam 7 aydır altın alıyor!

Çin Merkez Bankası’na (PBoC) göre mayıs ayında altın stokları 16 ton yükseldi. Dünyanın en büyük döviz rezervine sahip Çin, altın rezervini de üst üste 7 aydır artırıyor.

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Gram altın 154 TL birden düştü! Alan aldı, alamayan yarın alır! Altının efendisi İslam Memiş olacakları açıkladı!

Altının efendisi İslam Memiş, ikinci tur öncesinde altın fiyatlarındaki değişimleri değerlendirerek, ''Alan aldı, alamayan yarın alır'' diyerek altında olacakları peş peşe açıkladı.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Çalışanın eline daha geçmeyen asgari ücret, açlık sınırı altında kaldı!

Henüz daha işçinin eline geçmeyen yeni asgari ücretin, açlık sınırının altında kaldığı açıklandı. Türk-İş’in araştırmasında çok çarpıcı rakamlar ortaya çıktı. İşte detaylar…

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Altın taktakıştır yüzüklerde yüzde 25'e varan indirim! Büyük fırsat! Venta pırlanta 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın taktakıştır altın yüzükleri herkes merak ediyor. Eklem yüzüğü olarak da bilinen yüzükler kadınların vazgeçilmez yüzükleri arasında yer alıyor. Venta pırlantada taktatıştır yüzüklerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı başladı. İşte Venta Pırlanta taktakıştır yüzük fiyat listesi 10 Ekim 2022...

Bahadır Altıntaş Haberi

Bahadır Altıntaş

BSM Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Bahadır Altıntaş, Mehmet Çoruh, Serdar Özdoyuran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


BSM Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul alım satım yatırım değerleme işletme kira inşaat yenileme proje geliştirme ve bakım faaliyetleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BSM Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Korukent Sitesi, E1 Blok,...