28 / 03 / 2024

Bahçelievler 7 riskli bina boşaltıldı

Bahçelievler 7 riskli bina boşaltıldı

Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi. Belediye ekiplerinin çevrede aldığı güvenlik önlemleri ile inşaat alanında incelemeler sürüyor.

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Bahçelievler Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri'ndeki riskli yapılara ilişkin plan itirazı askıda!

Bahçelievler ilçesi, 22.03.2021 tasdik tarihli Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler'de arazi kavgası: 7 yaralı!

Bahçelievler'de akraba olan iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Kavga nedeniyle 10 kişi gözaltına alındı. 

Bahçelievler'deki 42 yıllık binada yıkım başladı!

Bahçelievler'de boşaltılan diğer hasarlı binalarda da yıkım çalışmalarına başlandı. 42 yıllık 7 katlı Gündoğdu Apartmanı ekipler tarafından yıkılıyor.

Bahçelievler'de riskli binaların yıkımı devam ediyor!

İstanbul'da meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremin ardından Bahçelievler’de boşaltılan riskli binaların yıkım çalışmaları devam ediyor...

Bahçelievler'de çöken binanın fotoğrafları ortaya çıktı!

Bahçelievler'de boşaltılan 7 katlı binanın çökmeden bir gün önce çekilen kolon ve kirişlerinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Bahçelievler'deki 24 riskli bina yıkılıyor!

Bahçelievler'de riskli binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Sabah saatlerinde Bahçelievler Belediyesi ekipleri, Mustafa Kemal Caddesi ve Siyavuşpaşa Caddesi'nde bulunan riskli binaların yıkımına başladı...

İstanbul Bahçelievler’de hasar gören 2 bina daha yıkıldı!

İstanbul Bahçelievler’de geçtiğimiz hafta 7 katlı binanın çökmesinin ardından, çevrede hasar gören diğer binalarında yıkımına başlandı...

Bahçelievler'deki 15 bin bina depremde yıkılacak! 

Bahçelievler'de dün 7 katlı bir binanın çökmesi, depremde yıkılabilecek binaları gündeme getirdi.  CHP’li meclis üyesi Seyit Ali Aydoğmuş, "Bahçelievler'de 22 bin yerleşim bölgesi var. ‘6.5-7 büyüklüğünde depremde bunun 15 bini yakılacak' dedi... 

Bahçelievler’de çöken binanın çevresinde güvenlik önlemleri alındı!

Bahçelievler’de çöken 7 katlı binanın enkazı kaldırıldı. Polis ve zabıta ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Bahçelievler'de çöken binanın enkazı kaldırıldı!

Bahçelievler'de dün öğlen saatlerinde çöken 7 katlı binanın enkaz kaldırma çalışmaları gece saatlerinde tamamlandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bahçelievler'de yıkılan binayla ilgili açıklama!

Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın enkazı önünde açıklamalar yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Enkaz altında bir yaşam belirtisi bulunmadı. Hiç kimsenin olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

Bahçelievler Kocasinan'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesi 12052 parselde yer alan 1.670 metrekarelik arsayı 18 milyon 689 bin 538 TL'ye icradan satıyor...

Bahçelievler 7 riskli bina boşaltıldı Haberi

Bahçelievler 7 riskli bina boşaltıldı

Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi.


Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Şenlik Sokak'ta depreme dayanıklı olmadığı için yıkılarak yeniden yapımına başlanan Şirintepe Ortaokulu inşaatında dün toprak kayması başladı. Kayan toprağın ağırlığına dayanamayan istinat duvarı gece saatlerinde çöktü.


Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve belediye ekipleri, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sonucu toprak kaymasının devam edebileceği olasılığına karşılık Şenlik Sokak ile Sakıp Sabancı Caddesi'nin bir kısmı trafiğe kapatıldı.


Toprak kaymasından dolayı yıkılma tehlikesi bulunan 30 metrelik kule vinç nedeniyle de Şenlik Sokak'taki 7 apartman tahliye edildi.


Bu binalarda kalan vatandaşlar belediye tarafından spor salonuna yerleştirildi. Belediye ekiplerinin çevrede aldığı güvenlik önlemleri ile inşaat alanında incelemeler sürüyor.


Sabah


Haber Büyükçekmece Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

İstanbul'da göçük paniği,...