24 / 04 / 2024

Bahçelievler Semti Kentsel Dönüşüm Projesi

Bahçelievler Semti Kentsel Dönüşüm Projesi

4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Bahçelievler Semti kentsel dönüşüm projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 930 TL'den başlıyor.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Bahçelievler'de çöken bina sonucunda iki kişi yaralandı!

İstanbul Bahçelievler'de kentsel dönüşüm sebebiyle bir ay önce boşaltılan bina çöktü. Çöken binanın bir kısmının üzerine düştüğü yan binada yaşayan Bahtiyar Cengiz isimli kadın hafif şekilde yaralandı...

Batman Bahçelievler kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman Bahçelievler mahallesinde aileler kentsel dönüşüm bekliyor. mahalle sakinlerinden Hüseyin Doğan: “Evlerimiz en az 40 yıllık. Yaklaşık otuz aile, bu binalarda yaşıyor. 1.5 Yıl önce ‘Kentsel Dönüşüm’ için başvurumuzu yaptık. Ancak sonuç alamadık'' dedi.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Bahçelievler'de dönüşüm için boşaltılan binaya hırsız girdi!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılıp mühürlenen Nur Apartmanı'na hırsız girdi. Apartmanda kimsenin olmamasını fırsat bilen hırız tüm değerli eşyaları çaldı.

Bahçelievler Semti kentsel dönüşüm projesinde metrekaresi 3 bin 930 TL'ye!

4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Bahçelievler Semti kentsel dönüşüm projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 930 TL'den başlıyor.

Üsküdar Bahçelievler'e yeni muhtarlık binası!

Üsküdar Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm programı kapsamında yapımı tamamlanan Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı yeni hizmet binası Başkan Hilmi Türkmen’in ve Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler'in katıldığı törenle açıldı...

Melikgazi Bahçelievler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'da Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Melikgazi Mimarsinan Bahçelievler'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Bahçelievler kentsel dönüşümde son durum!

Bahçelievler Belediyesi, kentsel dönüşüm seminerlerine başladı. Kentsel Dönüşüm Şefliği tarafından bugün de verilecek olan seminer soru-cevap şeklinde geçiyor... Peki Bahçelievler'de kaç riskli bina tespit edildi, kaç binaya yıkım ruhsatı verildi?

Bahçelievler Semti Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Bahçelievler Semti Kentsel Dönüşüm Projesi

Ankara kentsel dönüşüm projelerinden Bahçelievler Semti projesi Omg Grup, Ede  Ankara  Emlak Yapı İnşaat tarafından yükseliyor. 2015 sonunda teslimlerin yapılacağı Bahçelievler Semti Kentsel Dönüşüm Projesi, 350 ve 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


4 katlı blok halinde tasarlanan Bahçelievler Semti Kentsel Dönüşüm Projesi'nde daireler 240 metrekare 4+2 ve 280 metrekare 5+1 şeklinde tasarlandı. Projede 52 konut yer alıyor. 


Blokların taban oturumları 200 ve 300 metrekare olarak tasarlanan Bahçelievler Semti Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında konutların tavan yüksekliklerinin 240 cm olarak belirlendi. 


Anıtkabir manzaralı Bahçelievler Semti Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatlarının 3 bin 930 TL'den başlıyor. Projede aidatlar ise 100 TL. Yarısında peşin ödeme yapıldığı takdirde kalan kısmı Yapı Kredi Bankası ile taksitlerle ödeniyor. 


1.040 metrekarelik kiralanabilir alana sahip Bahçelievler Semti...