20 / 04 / 2024

bahçen elvanşehir ankara vaziyet planı

bahçen elvanşehir ankara vaziyet planı

Bahçen Elvanşehir örnek daire resimlerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Kasım 2014'te tamamlanacak olan Ankara Etimesgut projesi Bahçen Elvanşehir'de daire fiyatları 3+1'lerde 235 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Bahçen Elvanşehir Ankara vaziyet planı!

Bahçen Elvanşehir Ankara vaziyet planı yayınlandı. Bahçen Elvanşehir Ankara projesi kapsamında 176 metrekare 4+1 konutların fiyatları 235 bin lira ile 295 bin lira arasında değişiyor

Bahçen Elvanşehir nerede?

Bahçen Elvanşehir nerede? Tuna ve Türkoğlu İnşaat projesi Bahçen Elvanşehir Ankara Etimesgut'ta Ahi Mesut Mah. 48142 Ada 1 Parsel Etimesgut / Ankara adresinde yer alıyor...

Bahçen Elvanşehir teslim tarihi!

Bahçen Elvanşehir teslim tarihi kapsamında konutların 2014 yılının Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. Bahçen Elvanşehir projesinde yer alan 3+1'lerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

1932 yılında Barselona'dan sonra en ucuz şehir İstanbul!

1932 yılında muhtelif memleketlerdeki hayat pahalılığı ele alınmış ve Barselona'dan sonra en ucuz şehrin İstanbul olduğu ifade edilmiş.

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Malatya Millet Bahçesi şehre nefes aldıracak!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Malatya, kendisine özgü tarihiyle, şelaleleri , parkları, kervansaray ve camileriyle dikkat çekiyor. Yeni yapılacak millet bahçesiyle de şehir nefes alacak...

Ankara'da Temmuz 2020'de 26 bin 885 konut satıldı!

Başkent Ankara'da bu ay 26 bin 885 konut satışı gerçekleşti. Yüzde 11.7 pay ile Türkiye'de en çok konut satışı gerçekleşen ikinci şehir oldu.

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara projesi 1800 adet daireden meydana geliyor. Peki Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

bahçen elvanşehir ankara vaziyet planı Haberi

bahçen elvanşehir ankara vaziyet planı


Tuna ve Türkoğlu İnşaat tarafından yükselen Bahçen Elvanşehir projesi Ankara Etimesgut ilçesinde hayata geçiriliyor. Bahçen Elvanşehir Ankara projesinde 472 adet daire bulunuyor. Bahçen Elvanşehir örnek daire resimleri haberin devamında bulunuyor.


Ankara Bahçen Elvanşehir projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Bahçen Elvanşehir Ankara daire fiyatları 235 bin liradan başlayarak değişiyor. Bahçen Elvanşehir Ankara projesi 10 blok olarak inşa ediliyor.


Bahçen Elvanşehir Ankara teslim tarihi 2014 yılı Kasım ayı olarak belirtiliyor. Bahçen Elvanşehir Ankara ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 peşinat tutarı ödendikten sonra kalan bakiye için banka kredisi ile 120 aya kadar taksit yapılıyor.


Ankara Bahçen Elvanşehir satış ofisi ile 0312 228 22 28 numaralı telefondan görüşme yapabilirsiniz. Ankara Bahçen Elvanşehir projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness...