25 / 04 / 2024

bahçeşehir avm alanı

bahçeşehir avm alanı

Bin kişiye düşen kiralanabilir alışveriş merkezi alanında dünya lideri olan Norveç, İstanbul'un dört bölgesinin gerisinde kaldı. Bahçeşehir 1.2 milyon metrekare ile alışverişe en çok alan ayrılan yer oldu.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Bahçeşehir AVM'de aylık 4 bin TL kira için imzalar atıldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Bahçeşehir AVM'de aylık 4 bin TL kira için anlaşma sağlandı.

Başakşehir-Bahçeşehir Aktarma Alanı imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İlçesi, Başakşehir - Bahçeşehir Aktarma alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi dairelerin metrekarelerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 3 bin 778 metrekare olarak belirlenen proje Marmarapark AVM'ye 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bahçeşehir Göleti çevresine AVM mi inşa edilecek?

Bahçeşehir’de bölge halkının nefes alabildiği tek yer olan gölet ve çevresinin imara açılmasının ardından bölgeye üç katlı alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı belirtildi..

Bahçeşehir gölet alanına AVM mi yapılacak?

Bahçeşehir'de bölge halkının nefes alabileceği tek yer olan gölet ve çevresinin imara açılmasının ardından bölgeye üç katlı alışveriş merkezi yapılacağı belirtildi. AKP'li Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal göleti 6 parseli 103 milyon liraya sattı.

Elif Korkmazel 27 Eylül'de Bahçeşehir Prestige Mall AVM'de!

Pratik ve lezzetli birbirinden güzel tariflerle 27 Eylül Cumartesi Günü Elif Korkmazel Bahçeşehir Prestige Mall Avm’ de sevenleri ile buluşacak. Elif Korkmazel Bahçeşehirlilere unutulmaz dakikalar yaşatacak...

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar teslim tarihi!

48 bin 327 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesinde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. İşte Bahçeşehir Asmalı Sokaklar teslim tarihi...

Ata GYO Bahçeşehir'deki gayrimenkulünü Tab Gıda'ya kiraya verdi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Bahçeşehir'de yer alan gayrimenkulünü Tab Gıda'ya kiraya verdi.

Göl, Deniz, Bahçeşehir yeni panoramanız! Göl Panorama Evleri!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir' de konumlandırılan ve de içinde yer alan konutların büyüklükleri 69 metrekare ile 240 metrekare arasında farklılık gösteren Göl Panorama Evleri detayları...

bahçeşehir avm alanı Haberi

bahçeşehir avm alanı

Herkes alışveriş merkezlerinin (avm) geleceğini, sayısını tartışıyor. "Bu kadar avm'ye ihtiyacımız var mı?" diye soruyor. Türkiye'nin toplam 180 alışveriş merkezine ek olarak 2008-2010 döneminde 170 tane daha avm yapılmasının sonuçları sorgulanıyor. Bu ortamda, avm'lerin kiralama ve işletme işlerini yapan şirketlerin sayısı da önemi de artıyor. Son dönemde sektörün canlanmasıyla birlikte kurulan şirketlerden biri de Rea Gayrimenkul. Bu kez avm'lerin yönetimini değil, markaların avm'lerde nasıl konumlanacağını, hangi avm'de yer almanın doğru, hangisinin yanlış olduğunu sorgulayan bu şirketin başında, Levent Küçüklerli var. Küçüklerli, 20 yıl önce 7Eleven'in kuruluş aşamasında yer alarak girmiş perakendeye. Daha sonra McDonald's'ın 7 yıl süreyle genel müdür yardımcılığını yapmış. 1997'de buradan ayrılarak Metro Grup'un gayrimenkul şirketinin genel müdürlüğünü yapan Küçüklerli'nin son işi Ümraniye'deki Ikea projesi olmuş....