29 / 03 / 2024

Bahçeşehir Eston Şehir Koru satılık

Bahçeşehir Eston Şehir Koru satılık

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinde yüzde 1 KDV ve yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor....

Bahçeşehir Eston Şehir Koru'da yüzde 1 KDV fırsatı!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinde yüzde 1 KDV ve yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor....

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla!

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 2+1’den 5,5+2’ye kadar konut seçeneği bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru fiyat listesi 2017!

2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunan Bahçeşehir Eston Şehir Koru Polatyol Yapı imzası taşıyor. Projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. İşte Bahçeşehir Eston Şehir Koru fiyat listesi 2017!

Bahçeşehir Eston Şehir Koru iletişim!

Eston Şehir Koru projesi İstanbul Bahçeşehir'de Polatyol Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi!

Eston Şehir Koru projesi tamamlandığında projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi ne zaman?

Bahçeşehir çevresi peş peşe gelen projelerle değer kazanıyor!

Bahçeşehir - Ispartakule çevresi Eston’dan Kuzu Grup’a, Sur Yapı’dan Garanti Koza’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje üssü konumuna döndü. Bahçeşehir çevresine metro hattının gelmesiyle bölgeye ilginin daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Eston Mahallem Evleri ödeme planı!

Bahçeşehir Eston Mahallem Evleri ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödeme seçenekleri!

Eston Şehir Mahallem'de metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de fiyatlar!

315 konuttan oluşan Eston Şehir Mahallem projesi İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. İşte, Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de fiyatlar...

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyatları!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem projesi 315 adet daireden oluşuyor. Eston Şehir Mahallem'de avantajlı satışlar sürüyor. İşte, Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyatları...

Eston Mahallem Bahçeşehir ödeme koşulları!

Eston Mahallem Bahçeşehir ödeme koşulları kapsamında vade farkı olmadan 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor!

Bahçeşehir’in gerçek kimliğine uygun az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor. Eston Şehir Mahallem’de anında yüzde 15 indirim ve yüzde 0.70 faizle 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor.

Eston Mahallem Bahçeşehir fiyatlar!

Eston Mahallem Bahçeşehir'de metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Bahçeşehir Eston Şehir Koru satılık Haberi

Bahçeşehir Eston Şehir Koru satılık

Dilerseniz 230 metrekare Garden Simplex, dilerseniz 200 metrekareden baslayan Sky Dublex ile "Müstakil Hayat" Eston Sehir Koru'da sizleri bekliyor. Hem de yüzde 1 KDV ve sadece yüzde 10 peşinatla Eston Sehir Koru'lu olabilirsiniz. 

Polatyol Yapı imzası ile hayata geçirilen Eston Sehir Koru projesinde satışlar devam ediyor. Bahçeşehir'de yer alan projede 2+1’den 5,5+2’ye kadar olan tüm daire alternatifleri bulunuyor. 

Eston Şehir Koru'da teslimler etap etap yapılacak. Projede ilk etap teslimleri Aralık 2019'da yapılacak. 

Bahçeşehir Eston Şehir Koru'da fiyatlar 2 milyon 919 bin TL'den başlıyor. Projede villa, katlı villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’yle toplam 1090 konut ve ticari birim yer alıyor. 

Eston Şehir Koru projesinden Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara kolaylıkla ulaşım...