19 / 04 / 2024

bahçeşehir ev projeleri

bahçeşehir ev projeleri

Türkiye’de ilk düzenli yerleşim ödülünü alan Bahçeşehir konut projeleri arasında hemen teslim durumda olanları mercek altına aldık. İşte 154 bin TL’den başlayan fiyatlarla Başçeşehir hemen teslim konut projeleri 2013…

Bahçeşehir uygun satılık daireler 2013!

Türkiye’de ilk düzenli yerleşim ödülünü alan Bahçeşehir’deki uygun satılık daireleri araştırdık. İşte 20 yıl önce uydu kent olarak planlanan ve bugün birçok lüks konut projesine ev sahipliği yapan Bahçeşehir uygun satılık daireler 2013…

Fikret İnan'dan son dakika Fi Side açıklaması! Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar dikkat!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yaptı. İşte detaylar...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Fikret İnan'dan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlara müjde!

Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan 4 Nisan tarihinde iş başı yapacaklarını söyledi.

Bahçeşehir Strada'da yaşam başladı!

İstanbul'un değerlenen merkezlerinden biri olan Bahçeşehir Strada projesinin 1.etabında yaşam başladı. Projede yeni yaşamlarına başlayan ev sahipleri projeyi anlattı

Asmalı Bahçe Şehir'in son etabı satışa çıktı!

Dekar Yapı imzalı Asmalı Bahçe Şehir projesinin son etabı satışa çıktı. Projede 15 yıla kadar yüzde 0,64 kredi faiziyle ev sahibi olunabiliyor.

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Kiler Referans Bahçeşehir'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Teslimleri 2019 Haziran'ya yapılacak olan Kiler Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 5 peşinat vererk sıfır faizle 84 ay taksitlendirme yapılarak ev sahibi olunabiliyor..

Bahçeşehir Strada'dan ev alana 3 taş pırlanta yüzük hediye!

İstanbul Bahçeşehir’de Kanal İstanbul’a yakın bölgede hayata geçirilen Bahçeşehir Strada projesinde 27 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında daire alan herkese 3 taş yüzük hediye edilecek.

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

bahçeşehir ev projeleri Haberi

bahçeşehir ev projeleri

20 yıl önce uydu kent oluşturulmak üzere yola çıkılan ve bugün İstanbul’un en yüksek prim vaat eden 5 ilçesi arasında yer alan Bahçeşehir’de yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Yeni konut projeleri ile birlikte yepyeni bir şehir görünümüne kavuşan Bahçeşehir, özellikle şehrin kalabalığından kaçıp, sakin ve huzurlu bir yaşam isteyenler tarafından tercih ediliyor.


Türkiye’de ilk düzenli yerleşim ödülünün sahibi Bahçeşehir, İstanbul’da yüksek konut arzı ile konut yatırımlarının artış gösterdiği lokasyonlar arasında başı çekiyor. 


Hemen her gelir gurubuna hitap edecek konut seçeneğinin bulunduğu bölgede, konut fiyatları 90 bin TL’den başlıyor 1 milyon TL’nin üzerine kadar çıkıyor. Biz bu haberimizde Bahçeşehir hemen teslim konut projelerini mercek altına aldık. Bahçeşih’de ışıkların yanmaya başladığı 8 konut projesi bulunuyor. Bahçeşehir hemen teslim konut projelerinde fiyatlar 154 bin...