24 / 04 / 2024

Bahçeşehir Strada yüzde 25 indirim kampanyası

Bahçeşehir Strada yüzde 25 indirim kampanyası

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de konumlanan Akzirve Strada 2'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 vade farkıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı!

Akyapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor. Limonlu Bahçe Konakları'nda daire fiyatları ne kadar?

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatı!

Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Strada Bahçeşehir'de yüzde 50 peşinatla 36 ay vade!

Satış sürecinin devam ettiği  Strada Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili detaylar...

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Mirnas Bahçeşehir yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta!

Mirnas Bahçeşehir, Mirnas Yapı tarafından, Ege'nin her yerine ulaşımı kolay Turgıtlu'da  yükseliyor. Mirnas Bahçeşehir projesi yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Mirnas Bahçeşehir projesi ile ilgili detaylar...

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Strada Bahçeşehir'de 15 yıla varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı!

Akzirve imzasıyla Bahçeşehir'de yükselen Strada Bahçeşehir'de 15 yıl varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı sağlanıyor. Peki, Strada Bahçeşehir konutlarının özellikleri neler? İşte detaylar...

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

Bahçeşehir Strada Plus’ta teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Akzirve Gayirimenkul, imzasıyla mega kent İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de yükselen Strada Plus’ta teslimler başladı.

Referans Bahçeşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Başakşehir ilçesi Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi 558 ada 8 parsel üzerinde geliştirilen Referans Bahçeşehir projesine ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı satışta!

Akzirve, Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı Strada 2, 476 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Bahçeşehir Strada yüzde 25 indirim kampanyası Haberi

Bahçeşehir Strada yüzde 25 indirim kampanyası

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de konumlanan Akzirve Strada projesinin 1. etabında yaşam başladı. İkinci etabında ise inşaat çalışmaları, Kovid-19 salgınına rağmen hız kesmiyor.

Strada 2, peşin ödemelerde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 vade farkıyla konut sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlar sunuyor. Proje kapsamında 100’ün üzerinde mağaza, kafe ve restoranın bulunduğu Strada Cadde, modayı, lezzeti ve aile boyu eğlenceyi içine alan bir yaşam isteyenlerin yeni buluşma noktası olarak dikkat çekiyor. Kiralamaların başladığı Strada Cadde’de markalar yerlerini almaya başladı.

Yarım asırlık uluslararası tecrübesi ve 27 yılı aşan birikimiyle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış getiren Akzirve, Kıvid-19 sürecinde de yatırımlarına hızla devam ediyor. Bahçeşehir’in kalbinde yükelen Strada projesinde 747 konuttan oluşan ilk etabı geçen yıl tamamlayan Akzirve, Kovid-19 salgınının...