23 / 04 / 2024

Bahçeşehir Üniversitesi silikon vadisi

Bahçeşehir Üniversitesi silikon vadisi

Bahçeşehir Üniversitesi, Berlin'den sonra bir kampus da ABD'nin Silikon Vadisi'nde açtı. Üniversite, Google, Facebook, Apple'ın da olduğu bölgedeki kampusu teknoloji ve inovasyon merkezi olarak kullanacak

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Bahçeşehir Üniversitesi'nde inşaat durdu! İşte nedeni!

Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi ve inşaat durdu...

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...

Bahçeşehir Üniversitesi gayrimenkul eğitim programı 2 Nisan'da başlıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi ve Gayrimenkul Hukuku Derneği’nin işbirliği içerisinde; hızla gelişmekte olan gayrimenkul sektörünün tüm aktörlerinin ihtiyacı olacak olan “Gayrimenkul” Eğitim programı 2 Nisan'da başlıyor.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programı kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Üniversitesi Batum'da kampüs açtı!

Bahçeşehir Üniversitesi ABD ve Almanya'nın ardından Gürcistan'da BAU International Universty Batumi'yi açtı. İlk yıl yurtdışından öğrenci kabul edecek, gelecek yıldan itibaren Gürcistan'dan da öğrencilere kapılarını açacak.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programı son başvuru tarihi 30 Ocak!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" programı kayıtları bahar döneminde de devam ediyor.

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programı kayıtları devam ediyor!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" programı kayıtları bahar döneminde de devam ediyor.

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi sektöre özel ilk MBA programını başlatıyor!

Gayrimenkul Platformu GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor.

Bahçeşehir Üniversitesi GYODER ile anlaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) arasında gerçekleşen işbirliği kapsamında BAU, gayrimenkul sektörüne özel yüksel lisans eğitimi verecek. Program kapsamında adaylar MBA derecesi alacak.

Türkiye'nin ilk robotik laboratuvarı Bahçeşehir Üniversitesi’nde açıldı!

Türkiye ilk robotik laboratuvarına kavuştu. Stanford Üniversitesi ile işbirliği yapan Bahçeşehir Üniversitesi, ‘yapay zeka laboratuvarı’ sayesinde biyomedikal, askeri ve tıp alanında yeni buluşlara imza atacak.

Bahçeşehir Üniversitesi silikon vadisi Haberi

Bahçeşehir Üniversitesi silikon vadisi

'Kampusum Dünya'  şiarıyla yola çıkıp dünyanın farklı noktalarında kampus ve merkezler açarak öğrencilerine dünyanın her yanını eğitim alanına çeviren Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Berlin'den sonra yeni kampusunu, Amerika Birleşik Devletleri'nin Silikon Vadisi olarak bilinen bölgesinde açtı. 

Google, Facebook, Apple, Intel, Cisco, Oracle, HP, Yahoo, eBay gibi dünya devlerine ait merkezlerin yer aldığı Silikon Vadisi'nde açılan bu kampus, BAU öğrencileri tarafından teknoloji ve inovasyon merkezi olarak kullanılacak. 


DERSLER STANFORD'DA

Bahçeşehir Üniversitesi'nin Starters Lab. işbirliğiyle kurulan bu kampusta Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri yıl boyunca Stanford Üniversitesi ile ortak düzenlenen derslere katılacak ve Silikon Vadisi'nde yer alan teknoloji lideri şirketlerde staj ve çalışma imkanı yakalayacak. 

Kurulduğu günden bugüne kadar uluslararası üniversite olma vizyonuyla hareket eden Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ABD'deki eğitim ağına 7 yıl önce Washington DC'deki dil okuluyla...