28 / 03 / 2024

Bahçeşehir Yatırım İnşaat nerede

Bahçeşehir Yatırım İnşaat nerede

Bahçeşehir Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Elvan Çakır tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Merkez Mahallesi, Ladin Sokak, Kuyumcu Kent Sitesi'nde kuruldu.

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Damgalı tarafından kuruldu.

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Öz tarafından kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Dibra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dibra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Muhammed İlkbal Güzeldere tarafından kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Emlakyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlakyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mevlüt Acaroğlu ve Murat Hazan ortaklığında kuruldu.

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de Yeşim Perçinel Arditi ve Eda Manav ortaklığında kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal Akkoçoğlu tarafından kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Yatırım İnşaat nerede Haberi

Bahçeşehir Yatırım İnşaat nerede

Bahçeşehir Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Elvan Çakır tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Merkez Mahallesi, Ladin Sokak, Kuyumcu Kent Sitesi'nde kuruldu. 


Bahçeşehir Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...