07 / 01 / 2026

Bahçeşehir Yatırım İnşaat

Bahçeşehir Yatırım İnşaat

çeçenistan, Bora İnşaat, Alper Suri, çeçenistan Bora, Kadirov, Bora İnşaat çeçenistan, Dış Piyasalar, Kadirov çeçenistan

Marmara Forum 25 Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Marmara Forum 25 Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin  konkordato talebi reddedildi.

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Damgalı tarafından kuruldu.

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Öz tarafından kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Dibra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dibra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Muhammed İlkbal Güzeldere tarafından kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Emlakyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlakyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mevlüt Acaroğlu ve Murat Hazan ortaklığında kuruldu.

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de Yeşim Perçinel Arditi ve Eda Manav ortaklığında kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal Akkoçoğlu tarafından kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Bahçeşehir Yatırım İnşaat Haberi

Bahçeşehir Yatırım İnşaat

çeçenistan'da batan ve Türk işçileri orada mahsur bırakan Bora İnşaat'ın sahibi Suri, hakkındaki iddiaları Türkiye'den yanıtladı.

 

Kadirov dan madalyalı! Bora İnşaat ın patronu Alper Suri 2008 de bölgeye girdi. 53 şantiyede çalıştı, 5 küçük ölçekli fabrika kurdu. 6 Ekim 2011 de Hollywood yıldızlarının çeçenistan ziyaretinde sponsor oldu. Ramzan Kadirov dan çeçenistan üstün hizmet madalyası aldı.

 

 

çeçenistan"da œmahsur kalan işçiler ile gündeme gelen Bora İnşaat"ta sıkıntılar sürüyor. İki aydır paralarını alamayan işçilerin Grozni"de œCeremesini biz çekiyoruz dediği Bora İnşaat"ın sahibi Alper Suri"yi Türkiye"de bulduk. İşçilere para vermediği ve Grozni"de mahsur kalmalarına neden olduğu yönünde suçlamaların hedefindeki işadamı Suri, hakkındaki iddiaları œBen çeçenlere güvenerek yatırım yaptım. Sonuçta battım sözleriyle açıklarken 24.5 milyon dolarlık borcu...