24 / 04 / 2024

Bahçeşehire yapılacak yeni konut projeleri

Bahçeşehire yapılacak yeni konut projeleri

Bahçeşehir, 15 hin 400 konut olarak planlanmıştı. Bugün Ispartakule'den Esenyurt'a kadar olan bölge Bahçeşehir olarak pazarlanıyor. Dekar Yapı'dan Emlak Konut'a kadar markalı konut üreticilerinden bölgeye 19 yeni proje daha geliyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yeni daireler satışta! Aralık'ta teslim!

Limonlu Bahçe Konakları'ndaki yeni daireler satışa çıktı. Akyapı imzası taşıyan projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Çiftçi Kayıt Sistemi için son tarih yaklaşıyor! Başvurular e-devletten yapılacak! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2002'de uygulamaya aldığı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için son tarih yaklaşıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için ilçe müdürlükleri ve e-devlet üzerinden 2 Ocak'a kadar yapılacak

Strada Bahçeşehir'de kefilsiz kredisiz 72 ay taksit imkanı!

Strada Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenlere müjde. Lokasyonuyla dikkat çeken, şehirden kopmadan yeşille iç içe yaşama imkanı sunan Strada Bahçeşehir, başlattığı yeni satış kampanyasıyla birbirinden farklı cazip ödeme seçeneklerini de bir arada sunuyor.

Ev sahibi olanlar dikkat! Konut satışında yeni dönem! 'e-Devlet üzerinden yapılacak'

Gayrimenkul ticareti hakkında gerçekleşen yönetmelik değişikliği ile beraber 1 Kasım tarihi itibarıyla taşınmaz ilanlarının yayınlanmasında yeni bir düzenleme yapılacak.

Asoy Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Asoy Bahçeşehir projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konutların satışları başladı. Peki Asoy Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Dul ve yetim aylığında yeni zamlı rakamlar peş peşe geldi! Kök aylığı 6, 7, 8 bin TL olanlara ne kadar zam yapılacak?

Dul ve yetim aylıklarına Temmuz ayında da zam gelecek. Peki kök aylığı 6, 7, 8 bin TL olanlara ne kadar zam yapılacak? İşte yeni zamlı dul ve yetim aylığı hesaplama...

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak? Rakamlar peş peşe hesaplandı! 

Asgari ücrete Temmuz ara zammı resmen netleşti. Peki 2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak?

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı? Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi sağlıyor. Peki çocuk yardımı 2023 kaç lira? Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı?

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı! Yeni rakamı duyan resmen buz kesti!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemelerindeki artışlara ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı. İşte zamlı yeni maaşlar...

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi! 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın!

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi... 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın...

Bahçeşehire yapılacak yeni konut projeleri Haberi

Bahçeşehire yapılacak yeni konut projeleri

Bahçeşehir, Türkiye'nin ilk uydu kenti olarak, 1994 yılında, 4 milyon 703 bin metrekarelik bir alanda, 15 bin 400 konutun oluşturduğu, kişi başına 12 metrekare yeşil alanın düştüğü, bir yerleşim alanı olarak kuruldu. Dünyanın sayılı uydu kent projelerinden biri olarak 1996 yılında Birleşmiş Milletler Habitat II Konferansı çerçevesinde Kurumsal Uygulamalar ve Projeler, 1997 yılında da Kanada'da Yeni Kentsel Yerleşim Anlayışı ödüllerini aldı. Kent dışında ama TEM yolu ile kente kolay ulaşılabilen bir yerleşim alanı olarak planlandı. Bölge, zaman içinde birbiri ardına üretilen yoğun konut projeleriyle planlananın iki katı büyüyerek trafik sorununun arttığı bir yer haline geldi. 


Bölge daha da büyüyecek. Ispartakule'den Esenyurt'a kadar olan bölge Bahçeşehir olarak pazarlanırken, Soyak'tan Bizim Evler'e, Dekar Yapıdan Emlak Konut'a kadar markalı konut üreticileri, villadan konuta...