24 / 04 / 2024

bahçetepe ne zaman teslim

bahçetepe ne zaman teslim

Akyapı Bahçetepe İstanbul satılık daire fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bahçetepe Evleri teslimleri Aralık 2014 yılında yapılıyor...

Bahçetepe ne zaman teslim?

Bahçetepe ne zaman teslim sorusu Aralık 2014 senesi olarak cevaplandırılıyor. Başakşehir Bahçetepe Evleri daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor...

Bahçetepe ne zaman teslim?

Konum olarak İstanbul-Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçetepe ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılının Aralık ayı olarak cevap veriliyor...

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme planı!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018'de yapılan genel seçimler sırasında Atatürk Havalimanı’nın yerine ‘Millet Bahçesi’ inşa edileceğini duyurmuştu. Peki İstanbul Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı mı? İstanbul Millet Bahçesi ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler projesinde alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 niteliğinde daireler yer alıyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen TEMA İstanbul Bahçe projesi 363 daireden oluşuyor. Peki TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle Cihan İnşaat tarafından İstanbul Hadımköy-Bahçeşehir arasında Hoşdere bölgesinde inşa ediliyor. Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Kiptaş ve HYK Yapı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor. Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor. Peki Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesinde konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Güngören Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 564 bin TL'den başladığı Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Bahçeyaka Ispartakule ne zaman teslim?

İstanbul Ispartakule'de yükselen Bahçeyaka Ispartakule Evleri 317 konuttan meydana geliyor. Proje 21 bin metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Peki Bahçeyaka Ispartakule ne zaman teslim?

Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Projede fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

bahçetepe ne zaman teslim Haberi

bahçetepe ne zaman teslim


1+1'den 5+1 dairelere kadar seçeneklerin sunulduğu Bahçetepe İstanbul projesi Makro İnşaat ve Akyapı tarafından ortak olarak hayata geçiriliyor. Akyapı Bahçetepe İstanbul satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer buluyor.


1.476 adet konuttan meydana gelen Bahçetepe İstanbul Evleri İstanbul Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Bahçetepe İstanbul Başakşehir'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleri bulunuyor.


81 bin 910 metrekare arsa alanında inşa edilen Bahçetepe Evleri Başakşehir projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları yer alıyor.


Akyapı Bahçetepe İstanbul satılık daire fiyatlarından öncesinde Bahçetepe İstanbul Başakşehir teslimleri Aralık 2014 yılında yapılması planlanıyor. Bahçetepe İstanbul Evleri'nin inşaatı Eylül 2011 yılında başlamıştı.


Başakşehir Bahçetepe Evleri'nde dairelerin alanları 62 - 247 metrekare arasında değişiklik gösteriyor....