26 / 04 / 2024

Bahçetepe ne zaman teslim?

Bahçetepe ne zaman teslim?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Konum olarak İstanbul-Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçetepe ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılının Aralık ayı olarak cevap veriliyor...





Satış sürecinin devam ettiği  Bahçetepe İstanbul  projesi Makro İnşaat, Akyapı İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığı girişimi ile yükseliyor. 16 blok olarak hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul Evleri projesi 81 bin 910 metrekarelik arsa alanına sahip. Satışların 2012 yılında başladığı Bahçetepe ne zaman teslim? sorusunun cevabı olarak 2014 yılı belirlenmiş durumda. 


Dairelerin 158 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Bahçetepe İstanbul projesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor. Projedeki bu imkandan yararlanmak için tutarın yüzde 25'lik kısmını peşinat olarak ödemek gerekiyor. Bahçetepe ne zaman teslim? sorusunun cevabı şöyle: 


Bahçetepe ne zaman teslim?


Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılaştığı  Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinin konutları sahiplerine 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek.


Bahçetepe İstanbul projesinde hamam, dinlenme alanları, tenis kortu, spor alanları, sauna ve fitness center gibi sosyal imkanlar mevcut.



www.bahcetepeistanbul.com

444 61 71

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön