29 / 03 / 2024

bahtiyar yurtoglu

bahtiyar yurtoglu

ABD'de mortgage krizi sonrasında bankaların elinde bulunan evler değerinin çok altında fiyatlara satılıyor

Nepa Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nepa Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Bahtiyar Dağ tarafından kuruldu.

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahtiyar Tüyüboz, Olcay Erol ve Yusuf Çelik ortaklığında kuruldu.

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bahtiyar Çelikdaş ve Muzaffer Okumuş ortaklığında kuruldu.

Md Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Bahtiyar Yüksel tarafından kuruldu.

Sadem Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sadem Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bahtiyar Kökbalık tarafından kuruldu.

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Onur Polat, Sezai Polat tarafından kuruldu.

Glamour Camp Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Glamour Camp Turizm Limited Şirketi  Şişli’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Soha M.A.Tawfık tarafından kuruldu.

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bahtiyar Yılmaz tarafından kuruldu.

Neolife Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neolife Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer, Coşkun Torun ve Mustafa Bahtiyar ortaklığında kuruldu.

Çakoğlu İnşaat Ve İş Makineleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakoğlu İnşaat Ve İş Makineleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Genç tarafından kuruldu.

Bahçelievler'de çöken bina sonucunda iki kişi yaralandı!

İstanbul Bahçelievler'de kentsel dönüşüm sebebiyle bir ay önce boşaltılan bina çöktü. Çöken binanın bir kısmının üzerine düştüğü yan binada yaşayan Bahtiyar Cengiz isimli kadın hafif şekilde yaralandı...

Yakamoz İnce Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yakamoz İnce Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yılmaz tarafından kuruldu.

Eyes On Gayrimenkul ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Eyes On Gayrimenkul ve Yatırım Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım ve S.M. Abuelezz Tawfik ortaklığında kuruldu.

bahtiyar yurtoglu Haberi

bahtiyar yurtoglu

Türk girişimci Bahtiyar Yurtoğlu, Amerika'nın Florida eyaletindeki Orlando şehrinde merkezi bulunan The Winter Park Land şirketi ile yaptığı işbirliği ile ABD'li bankaların mortgage krizi sonrasında el koyduğu evleri 30 bin dolardan başlayan fiyatlara satıyor. Yurtoğlu, Türkiye'de ise Remax Ortaköy ofisi ile ortaklık yaptı. ABD'li bankaların ellerinde mortgage krizi sonrasında el konulan ve değerinin 2-3 katı altında fiyatlarla satılan yüzbinlerce daire olduğunu belirten Yurtoğlu, bankaların bu daireleri özellikle de yabancılara satış için teklif usulüyle satışa çıkardığını söyledi. ABD'de bankaların elinde bulunan evlere en çok İngilizlerin ilgi gösterdiğini belirten Yurtoğlu, Türkiye'de böyle bir işbirliği yapmaya kendisinin bir bankanın açık artırmasından 30 bin dolara aldığı ev ile başladı. Yurtoğlu, ABD'nin çeşitli yerlerindeki 60 metrekareden başlayan 1+1 evleri 30 bin dolardan başlayan fiyatlara...