25 / 04 / 2024

Bakanlar Kurulu kararları

Bakanlar Kurulu kararları

Kayseri'de iki bölgenin riskli alan ilan edilmesine ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kayseri'ye ilişkin Bakanlar Kurulu kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

Özak GYO'nun 2020 yılı yönetim kurulu kararları!  

Özak GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararları yayınlandı. 

3 ildeki 15 yaylanın statüsü değiştirildi!

Bazı Alanların “Yayla Alanı” Olarak İlan Edilmelerine İlişkin Aynı Listede Tarih ve Sayıları Yazılı Bakanlar Kurulu Kararlarında Yer Alan Hükümlerin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Karar 30 Ocak 2021 tarihli 31380 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kiracı esnafın gözü, Bakanlar Kurulu’ndan çıkacak kararda!

İki milyon esnaf, Bakanlar Kurulu tarafından açıklanacak kararı bekliyor. Esnaf, kira desteği, kredi borçlarının faizinin kaldırılarak 1 yıl ertelenmesi ve çalışanlara asgari ücret gibi taleplerde bulunmuştu.

Yönetici kat malikleri kurulu kararlarını uygulamazsa ne olur?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yönetici, kat malikleri kurulu kararı ile işçilere her yıl dört maaş ikramiyeden, işçi katkı payı kesintisi yapıp, işçiye elden net miktar ödemesine rağmen işveren katkısı dahil SGK katkı paylarını kuruma vermemiş, bunda yöneticiliğin sorumluluğu yok mu?' sorusunu yanıtladı

5 soruda iş yerinde KDV indirimi 2019!

Gayrimenkul sektörünün beklediği KDV indirimi ile ilgili karar bugünkü Resmi Gazete'de Bazı Bakanlar Kurulu Kararları ile Cumhurbaşkanı Kararlarında Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar kapsamında geldi. 

Cumhurbaşkanı Kararlarında Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar!

Bazı Bakanlar Kurulu Kararları ile Cumhurbaşkanı Kararlarında Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar kapsamında tapu harçlarında vergi indirimi uzatıldı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

10 maddede kat malikleri kurulu kararlarına itiraz!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "kat malikleri kurulu kararlarına itiraz" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

10 maddede kat malikleri kurulu kararlarının bağlayıcılığı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "kat malikleri kurulu kararlarının bağlayıcılığı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

21 maddede kat malikleri kurulu kararları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "kat malikleri kurulu kararları" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

İşte yeni kurulan ve kapatılan üniversiteler!

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bakanlar Kurulu'nun kararıyla 13 üniversite bünyesinde yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu.

İmar barışı Bakanlar Kurulu’nda kabul edildi!

Başbakan Binali Yıldırım, kamuoyunda açıklandığı günden bu yana ilgiyle karşılanan ve Bakanlar Kurulu’nda dün kabul edilen İmar Barışı düzenlemesinin detaylarını anlattı.

5 kişinin malvarlığı donduruldu!

Birleşmiş Millerler Güvenlik Konseyinin kararları doğrultusunda belirlenen 5 kişinin malvarlığı donduruldu. Bakanlar Kurulu kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Bakanlar Kurulu kararları Haberi

Bakanlar Kurulu kararları

Buna göre, Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Anbar ve Küçükali mahallerinde iki belirli bölge riskli alan ilan edildi.


Karar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili yazıları üzerine, 6306 sayılı "Afet Riski Altındaki Kanunun" 2. maddesi uyarınca alındı.


Yeni...