24 / 04 / 2024

bakgör city fiyatlar

bakgör city fiyatlar

Bursa'nın Balat bölgesinde hayata geçen Bakgör City-1 Konutları 283 daire 61 dükkan ile hayata geçiyor. Projedeki dairelerin geneli 4+1 daire tiplerinden oluşuyor.

Bursa Bakgör City-1 satış ofisi iletişim!

Bursa'da hayata geçen Bakgör City-1 283 daire 61 dükkan olarak inşa ediliyor. Projedeki dairelerin teslimi 2016 yılının Haziran ayında yapılacak. Bursa Bakgör City-1 satış ofisi iletişim numarası haberimizde yer alıyor.

Bakgör City-1 Balat satılık!

Bakgör City-1 Konutları Bursa Balat'ta hayata geçiyor. Projede 283 daire 61 dükkan ile hayata geçiyor. Bakgör City-1 Balat satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bursa Bakgör City-1 nerede?

283 daire 61 dükkan ile hayata geçen Bakgör City-1 Konutları Bursa'nın Balat bölgesinde hayata geçiyor. Projenin Haziran 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Bakgör City 1 Balat görselleri!

Balat'ta hayata geçen Bakgör City 1 projesi Bakgör İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

Balat Bakgör City-1 iletişim!

Bakgör City-1 Bursa'da 10 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor. Proje çoğunluğu 4+1 konutlardan oluşan 283 daireden ve 61 dükkandan meydana geliyor.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi ve fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi.

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

KDV zammı yürürlükte: Hangi ürünlerin fiyatları arttı? 

Mal ve hizmetlere uygulanan yüzde 8'lik KDV dilimini yüzde 10'a, yüzde 18'lik KDV dilimini ise yüzde 20'ye yükselten karar bugün yürürlüğe alındı. Peki hangi ürünlerin fiyatları arttı? İşte zamlanan ürünlerden en çok dikkat çekenler...

Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuzda en altın çağını yaşadı. Demir cevheri vadeli fiyatlarının artması hurda fiyatlarını da etkiledi. Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, son zamanlarda fahiş zam artışları ile gündemden düşmüyor. Peki bugün hurda fiyatlarına zam mı geldi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 ay sonra ilk kez faiz oranlarını düşürmesi ile yükselişe geçti. Bu durum bakır hurda fiyatlarını da yansıdı ve hurdaya büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 202, hurda fiyat listesi.

Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı!

Apple zammı açıkladı iPhone fiyatları peş peşe güncellendi. Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, doların güçlenmesi ve Çin'deki talep endişesi sebebiyle geriledi. Bu durum, bakır hurda fiyatlarını da etkiledi ve hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Konuta erişilebilirlik nasıl kolaylaşır? Fahiş fiyatlar için hangi önlemler alınmalı? 

Prof. Dr. Ali Hepşen, konuta erişilebilirlik konusu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl kolaylaşır? Fahiş fiyatlar için hangi önlemler alınmalı? 

Buğday, mısır, arpa fiyatlarında son dakika! Çiftçiler borsa borsa açıklandı! Hangi borsada kaç TL? Hemen bakın! 

Çiftçiler buğday, arpa ve mısır fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmelerini merakla takip ediyor. Peki buğday, mısır, arpa fiyatları bugün hangi borsada kaç TL oldu? İşte 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

İndirimli Altus çamaşır makineleri bu adreste! Altus çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? 14 Nisan 2023 fiyat listesi

Uygun fiyatlı beyaz eşyanın adresi Altus’ta, çamaşır makineleri indirime girdi.  Peki, Altus çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? Altus 9 kilo çamaşır makinesi kaç TL? İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi...

Çiftçilere müjde! Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör Nisan fiyatlarını açıkladı! Traktörler bu ay ne kadar? 

Çiftçilerin dört gözle beklediği Türk Boğası Tümosan'ın Nisan ayı traktör fiyatları peş peşe açıklandı. Peki, Tümosan traktör Nisan fiyatları ne kadar, kaç lira? İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

bakgör city fiyatlar Haberi

bakgör city fiyatlar

Bakgör City-1 Konutları Bursa'nın Balat bölgesinde hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerin satışları başladı.


Bakgör City-1 Balat projesi Bakgör İnşaat tarafından inşa ediliyor. 10 blok halinde yükselen projede genellikle 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.


Balat Bakgör City-1 Evleri'nin sosyal donatıları arasında kapalı bay-bayan havuz ve kapalı spor salonu, 500 araçlık kapalı otopark, 10 dönümlük dinlenme ve rekreasyon alanı, spor sahası, çocuk spor alanları bulunuyor.


Bakgör City-1 Konutları 283 daire 61 dükkandan meydana geliyor. Projede yer alan konutların ödeme planı şöyle; yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan yüzde 75'lik kısım da anlaşmalı bankalarla taksitlendiriliyor.


Bursa Bakgör City-1 Konutları satılık daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi Haziran 2016 olarak planlanıyor.









Bakgör City-1 satış ofisi adres:

Beşevler Çamlıca...