28 / 03 / 2024

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Ali Fadıl Baki tarafından kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

3el Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3el Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Ücel tarafından kuruldu.

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İlhamı Yazıcı ve Tüncer Akar ortaklığında kuruldu.

Dfg Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dfg Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Ener ve Recep  Can tarafından kuruldu.

Ayz Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdul baki Ayas tarafından kuruldu.

Mesam Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesam Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuroğlu, Murat Öztürk ve Samet Güner tarafından kuruldu.

Fth Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fth Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Daştan tarafından kuruldu. 

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Ali Fadıl Baki tarafından kuruldu.

Uranus Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kurudu!

Uranus Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün o. Farooq Izzat Arsalan tarafından kuruldu.

Soyutürk İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Mühendislik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Soyutürk İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Mühendislik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile Samet Soyutürk, Muharrem Soyutürk be Suat Soyutürk imzasıyla bugün kuruldu.

Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Türk imzasıyla kuruldu.

Turan Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Asuman Turan ve Ahmet Melih Turan imzasıyla kuruldu.

Zone Gayrimenkul Yatırım Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Zone Gayrimenkul Yatırım Ve Taahhüt Anonim Şirketi 28 milyon 268 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Arif Adıyaman ve Haluk Nayman imzasıyla kuruldu.

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ali Fadıl Baki tarafından 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres; U.MUMCU MH.2347.SK.N.14...