20 / 04 / 2024

baki toksal

baki toksal

Kale Grubu Şirketleri Hukuk Müşaviri Avukat Baki Toksal vefat etti. Baki Toksal'ın vefatı üzerine Kale Grubu Şirketleri kurucusu Onursal Başkanı İbrahim Bodur bir baş sağlığı mesajı yayınladı.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli Onur Baki Aşçı tarafından ile kuruldu.

Bz Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bz Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Baki Ziyalı tarafından kuruldu.

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş, Eren Baki Akkuş ve Naif Batın Akkuş ortaklığında kuruldu.

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bağcılar’da Muhammed Baki ve Şükrü Aküzüm ortaklığında kuruldu.

Eba Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Enes Baki Araz tarafından kuruldu.

Azrk Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azrk Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Baki Azrak tarafından kuruldu.

Dolar mı alsam yoksa altın mı diye düşünenler dikkat! Ekonomist Baki Atilal en çok kazandıranı açıkladı

Önce FED faiz kararını açıkladı, ardından TÜİK enflasyon rakamlarını verdi. Vatandaşlar önlerini görebilmek için ekonomistlerden açıklama bekliyor. Bir önemli açıklama da ünlü ekonomist Baki Atilal’dan geldi. İşte ayrıntılar…

Konut fiyatlarındaki artışın nedeni yabancıya satış mı?

Değerleme sektörünün duayenlerinden Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu konut fiyatlarındaki artışla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Budakoğlu'nun o açıklamaları...

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Baki Alp tarafından kuruldu.

Metaverse’te arsaların pazar değeri belli mi?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Budakoğlu'nun o açıklamaları...

baki toksal Haberi

baki toksal

Kale Grubu Şirketleri Hukuk Müşaviri Avukat Baki Toksal vefat etti. Baki Toksal'ın vefatı üzerine Kale Grubu Şirketleri kurucusu Onursal Başkanı İbrahim Bodur bir baş sağlığı mesajı yayınladı.


Baki Toksal'ın cenazesi 2 Aralık 2014 Salı günü Yakacık Yeni Camii'nden ikindi namazına müteakiben Yakacık Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına...