19 / 04 / 2024

bakım evi

bakım evi

Avustralya’nın Sydney kentinde bakıma muhtaç Türk yaşlılar için 102 yataklı bakım evi kurulacak. 3 bin 800 metrekarelik arsaya inşa edilecek bakım evinin inşa planları onaylandı.

Evde bakım maaşı için ne gerekli? Evi arabası olan engelli maaşı alabilir mi?

Evde bakım maaşı almak için başvuruda bulunanlar ya da bulunacak vatandaşlar, bazı detayları merak ediyor. Peki Evde bakım maaşı için ne gerekli? Evi arabası olan engelli maaşı alabilir mi? sorularının yanıtları!

Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?

Evde bakım maaşına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?” soruları olmaktadır. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Evi olan evde bakım parası alabilir mi?

Evde bakım maaşı nasıl alınır, Evi olan evde bakım parası alabilir mi? sorularına vatandaşlar yanıt arıyor. İşte detaylar!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Nef Ankara ve Antalya’da yaşlı bakım evi yapacak!

Şu sıralar bambaşka bir proje hazırlığı yapan Nef, Ankara ve Antalya'da yaşlı bakım evleri yapacak. Nef Bu konuda dünyanın iki büyük fonuyla masaya oturmuş...

Ayazağa Gündüz Bakım Evi kapılarını açtı!

Sarıyer genelinde dört adet şubesi bulunan gündüz bakımevlerinin en yenisi Ayazağa’da kapılarını açtı. Ayazağalılar mahallelerine gündüz bakım evi kazandırıldığı için mutlu olduklarını dile getirdi

Tekirdağ Alzheimer Bakım Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek kreş ve Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı. Alzheimer Gündüz Bakım Evi’nin de 2018 yılı güz dönemi itibari ile hizmete girmesi planlanıyor.

Tekirdağ Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı!

TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Muğla Yaşlı Bakım Evi inşaatında sona gelindi!

Muğla İli sınırlarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar odalarının ve şoförler odalarının üyelerinin alın teri ile Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı Önderliğinde yürütülmekte olan. Yaşlı Bakım Evi inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.

bakım evi Haberi

bakım evi

Avustralya’ya 1968 yılında göç eden ve bu ülkede yaklaşık yarım asrı geride bırakan Türkler, kurdukları camiler, dernekler, okullar, ve sosyal kurumların yanı sıra yaşlılarını da unutmayarak bakım evi projesi hazırladı.


Sydney’deki Gelibolu Camisi yanındaki 7 evin bulunduğu 3 bin 800 metrekarelik arsaya kurulacak bakım evinin inşa planları onaylandı. Evlerin yıkılmasıyla yakında inşaatına başlanacak 102 yataklı bakım evinin Ocak 2018’de bitirilmesi planlanıyor.


Auburn Türk İslam Kültür Merkezi Derneği Başkanı Dr. Abdurrahman Asaroğlu, AA muhabirine "Rahmet Bakım Evi" adı altında hizmet verecek bakım evini anlattı.


Asaroğlu, bakıma muhtaç Türklere hizmet vermek için böyle bir kuruma ciddi ihtiyaç duyduklarını söyledi.


Avustralya’ya ilk gelen Türklerin 70’li yaşlara ulaştıklarını, bakıma muhtaç haldeki birçoğunun ise hastanelerde ve bakım evlerinde kaldığını hatırlatan Asaroğlu, "Bir kısmı şu anda hastanelerde kalıyor. Daha...