29 / 03 / 2024

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi ofis alanı

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi ofis alanı

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul'un ulaşım sorununa çare olacak  Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda çalışmalar sona erdi. Metronun açılış yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Halk GYO Bakırköy binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Bakırköy binası ile ilgili detaylar ve değeri...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde haklarını arıyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. İşte mağdurların yaptığı o açıklama...

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak...

Halk GYO İstanbul Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Bakırköy Binasının piyasa değeri 37 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamı için aylık toplam KDV hariç 198 bin 500 TL kira değeri takdir edilirken, KDV dahil satış değeri 43 milyon 660 bin TL oldu. 

Bakırköy Belediyesi deprem toplanma alanlarını satışa çıkardı!

İstanbul Bakırköy Belediyesi, üyelerin kararları doğrultusunda Koru Florya’nın yanında alan yer alan deprem toplanma alanlarının satışı için karar aldı.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi ofis alanı Haberi

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi ofis alanı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bakırköy'ün Yenimahalle ilçesinde 2016 yılında riskli yapı ilan edilip yıkılan eski Doğum ve Kadın Hastalıkları hastanesinin 5 dönümlük arazisi için mahkemenin iptal etmesi sebebiyle yeni imar planları hazırlanıp askıya çıkarıldı.

Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli'nin haberine göre; plan raporunda bulunan bilgilere göre arazi TOKİ mülkiyetindeyken 2015 tarihinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye satılmıştı. 2014 yılında yapılan planlarda arazinin sağlık fonksiyonu iptal edilerek “ticaret alanı” olarak planlandı. Yapılan plan değişikliğine Bakırköy Belediye Başkanlığı tarafından iptal istemiyle dava açıldı.

İstanbul 4. İdare Mahkemesi 30 Mayıs 2018 tarihinde plan değişikliğini iptal etti. İptal kararı sonrasında, plansızlık ve tanımsızlığın giderilmesi, inşaat faaliyetlerinde bulunan belirsizliklerin ortadan kaldırılması için yeniden planlama çalışması yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 18 Ekim 2018 tarihinde onaylanan yeni planda eski doğum...