28 / 03 / 2024

bakırköy veliefendi projesi nerede

bakırköy veliefendi projesi nerede

Bakırköy Veliefendi projesi nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 8 blok olarak hayata geçirilen ve Ağaoğlu İnşaat imzası ile konumlandırılan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor...

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

Bakırköy City ödeme bilgisi!

Bakırköy City ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Hemen tapu hemen teslim fırsatı sunulan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat imzasını taşıyor.

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Özaksu Bakırköy daire teslimleri!

Özaksu Bakırköy Evleri projesi için hafriyat çalışmalarının bu yılın Aralık ayında başlaması planlanıyor. Projede 625 bağımsız birime yer veriliyor...

Karat Ofis Bakırköy fiyat listesi!

Baş Yapı, Güney Gayrimenkul ve Elit Vizyon işbirliğiyle inşa edilen Karat Ofis Bakırköy fiyat listesi 940 bin TL'den başlıyor. Karat Ofis Bakırköy projesi 72 ofis, 17 cadde dükkanından meydana geliyor.

Ofis Karat Bakırköy fiyatlar!

72 ofis, 17 cadde dükkanından oluşan Ofis Karat Bakırköy projesi İstanbul Bakırköy'de inşa ediliyor. Ofis Karat Bakırköy fiyatlar 940 bin TL'den başlıyor.

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli!

Ön talep döneminin başladığı Bakırköy Ofis Karat Projesi'nde fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. İşte, Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli..

Bakırköy City Beyaz İnşaat fiyatları 2017!

Toplam 200 milyon lira yatırımla yükselen Bakırköy City projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa ediliyor. İşte Bakırköy City Beyaz İnşaat fiyatları 2017...

bakırköy veliefendi projesi nerede Haberi

bakırköy veliefendi projesi nerede

Bakırköy Veliefendi projesi nerede? sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin genel özellikleri paylaşalım. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de hayata geçirildi.


Ağaoğlu İnşaat güvencesi ile konumlandırılan Bakırköy Veliefendi Projesi, toplam 1.277 adet daireden oluşuyor. Projedeki konutlar rezidans daire olarak yükseliyor.


Bakırköy Veliefendi Projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 doa 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon dubleks, 5,5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon daire alternatifleri sunuyor.


8 bloktan oluşan ve banka kredisi ile vadelendirme yapılabilen  Ağaoğlu Veliefendi Projesi, hakkında detaylı bilgiler için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Bakırköy Veliefendi projesi nerede?


Bakırköy Veliefendi Projesi, eski Boya-Mensucat Fabrikaları'nın olduğu alanda Kartal Mahallesi'nde konumlandırılıyor.


Bakırköy Veliefendi projesi nerede? 


Adres: Kartaltepe Mahallesi Aksu Caddesi No:...