26 / 04 / 2024

baktat eğitim köprüsü anadolu lisesi nerede

baktat eğitim köprüsü anadolu lisesi nerede

Eğitime %100 Destek kapsamında Baktat Gıda tarafından Gemlik’in Orhaniye Mahallesi’ne anahtar teslimi yapılacak okulun protokolü Heykel Valilik Binasında imzalandı. Yapılacak olan Anadolu Lisesi'nin 18 ayda bitirilmesi planlanıyor...

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ayakları 143 metre yüksekliğe ulaştı! 

Çanakkale Boğazı’nda yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 318'er metre olacak iki ayağın 15. blokları yerleştirilerek 143 metre yüksekliğe ulaşıldı. 1915 Çanakkale köprüsünün uzunluğu 3 bin 563 metre olacak...

Mimarlar Odası'ndan Sivas Eğri Köprüsü açıklaması!

Sivas'ta Kızılırmak nehri üzerine inşa edilen Eğri köprünün 130 derecelik eğimle sola dönen özelliğini Mimarlar Odası yorumladı. Yetkililer, rivayetler dışında bilgi edinilemediğini belirtti.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Osmangazi Köprüsü Yalova'yı depo merkezi yapacak!

E-ticaret şirketleri Osmangazi Köprüsü’yle Yalova’yı depo merkezi yapacak. Sefamerve.com CEO’su Metin Okur, “Organize lojistik merkeziyle Yalova ihracat üssü olur” dedi.

İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir il örgütünün düzenlediği bayramlaşma töreninde müjdeyi verdi. Başbakan Yıldırım, İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü'nü de yapacaklarını söyledi.

Osmangazi Köprüsü gerçeği!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugün köşesinde "yeter söz milletin" bölümüne yer verdi. İşte Yalçın Bayer'in "Osmangazi Köprüsü gerçeği" başlıklı yazsı...

Osman Gazi Köprüsü bayram hediyesi oldu!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Bülent Kahraman, bugünkü yazısında dün açılışı gerçekleşen Osman Gazi Köprüsü'nü anlattı. Kahraman, ''Yeni yapılan inşaatlar üstünden geçtiğimiz yolların ötesinde dev gibi yükseliyor'' dedi.

İbrahim Tatlıses'ten Osmangazi Köprüsü yorumu!

İbrahim Tatlıses, geride bıraktığımız gün trafiğe açılan Osmangazi Köprüsü ile ilgili farklı bir benzetmede bulundu. Tatlıses, Osmangazi köprüsünün bayram boyunca ücretsiz olacağını gösteren bir gazete kupürü üzerinden övgü dolu satırlar yazmış.

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 89 TL!

Başbakan Binali Yıldırım dün açılan Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için açıklama yaptı. Yıldırım,"Öyle söylendiği gibi 130, 140 lira değil. Eğer Körfez'den dolaşsa, gemiyle gitse zaman ve yakıt kaybını dikkate alırsak köprü her bakımdan daha cazip.''dedi.

baktat eğitim köprüsü anadolu lisesi nerede Haberi

baktat eğitim köprüsü anadolu lisesi nerede


Türkiye’nin yurt dışında da tanınan gıda şirketlerinden Baktat Gıda Gemlik’e Anadolu Lisesi kazandırıyor.

Eğitime %100 Destek kapsamında Baktat Gıda tarafından Gemlik’in Orhaniye Mahallesi’ne anahtar teslimi yapılacak okulun protokolü Heykel Valilik Binasında imzalandı.


Türkiye’nin yurt dışında da tanınan gıda şirketlerinden Baktat Gıda Gemlik’e Anadolu Lisesi kazandırıyor.

Eğitime %100 Destek kapsamında Baktat Gıda tarafından Gemlik’in Orhaniye Mahallesi’ne anahtar teslimi yapılacak okulun protokolü Heykel Valilik Binasında imzalandı.


Protokolde konuşan hayırsever Baktat Gıda şirketinden Mustafa Baklan, şirketin yoğun olarak ticari faaliyetlere devam ettiği Almanya’da bir yüksek eğitim kurumunun ortağı olduklarını ve Türkiye’deki birçok okulun eğitim ekipmanlarının karşılanması için uzun zamandır katkı koyduklarını söyledi. Yapılacak okuldan mezun olacak öğrencilerin Baktat Gıda’da çalışmasını umduklarını söyleyen Mustafa Baklan,  eğitime yapılan yatırımın geri dönüşünü görmenin de ayrı bir mutluluk olduğunu, Almanya’daki...